Iulia Vântur, actriţă cu mai multe feţe în spectacolul „Lautrec la bordel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seara, la orele 19.00, la Teatrul Metropolis, are loc premiera spectacolului „Lautrec la bordel" de de Mario Moretti, în regia lui Horaţiu Mălăele. Distribuţiei prestigioase, din care fac parte George Ivaşcu şi Vlad Ivanov, se alătură şi vedeta Pro TV Iulia Vântur.

„Lautrec la bordel" este un spectacol care aduce în prim-plan viaţa boemă a Parisului de acum două secole. Personaje decadente dar pline de fior artistic se întâlnesc într-o lume a stabilimentelor rău famate şi a cabaretelor Miltiron şi Moulin Rouge. Un cabaret al distracţiilor de bulevard şi al petrecerilor dansante,
îmbibat de absint şi de peregrinări nocturne: acestea sunt caracterele reflectate în opera lui Toulouse Lautrec, pe canavaua scenografică a lui Dragoş Buhagiar, în tuşa satirico-expresivă a lui Horaţiu Mălăele care semnează regia spectacolului. Iulia Vântur, aflată la prima sa experienţă de acest gen, a declarat într-un interviu pentru „Adevărul": „Am şansa de a da viaţă mai multor personaje. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite, de la o artistă de cabaret la iubita pictorului, pe nume Susanne Valadon, de la cântăreaţa Jane Avril la mama lui Touluse Lautrec, contesa Adele.
E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge era în mare vogă, în care pictorul şi-a lăsat amprenta", povesteşte Vântur. Vedeta Pro TV va lucra la acest proiect cu actori ca Horaţiu Mălăele şi George Ivaşcu. „Prin acest spectacol mă transpun într-o epocă fascinantă, în zona misterioasă, interzisă a Moulin Rouge. Mă bucur că am şansa de a lucra cu Horaţiu Mălăele, cu George Ivaşcu şi cu toată echipa, onoarea de a juca pe aceeaşi scenă pe care au jucat atâţia actori pe care i-am admirat din sală", adaugă prezentatoarea Ştirilor Pro TV.
Din distribuţie fac parte: George Ivaşcu, Vlad Ivanov, Iulia Vântur, Ozana Barabancea, Ana Covalciuc, Gilda Stan, Cristina Ilin, Simona Pop, Ruxandra Maniu, Raluca Dinculescu, Raluca Vermesan, Oana Dragnea , Orlando Petriceanu ,Valentin Florea, Augustin Pop.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite