Ioana Moldovan a dat un colier pentru a salva un pian

0
0

Actriţa şi realizatoarea TV Ioana Moldovan-Buşcu a donat pentru licitaţia caritabilă „Salvaţi Pianele Conservatorului“, organizată de Realitatea TV, un colier din argint cu piatră semipreţioasă pe care l-a purtat în pelicula „Orient Express“, regizată de Sergiu Nicolaescu.

„Prietena mea l-a adus din Mexic şi mi l-a dăruit chiar înainte de a primi rolul. Mi s-a părut că împrumută ceva din îndrăzneala aristocratică a unei iubite de prinţ de la începutul secolului trecut, aşa că l-am purtat în câteva scene", mărturiseşte actriţa.

Licitaţia pentru salvarea celor 16 piane, printre care se numără şi cel la care a cântat pianistul şi compozitorul Dinu Lipatti, se desfăşoară online până la sfârşitul lui februarie.

Între piesele ce pot fi licitate se numără două tablouri oferite de pictorul Costin Craioveanu şi Diana Şucu; o poşetă-plic marca Escada oferită de Amalia Năstase; inelul Monicăi Columbeanu; o rochie Dolce&Gabbana şi o pereche de pantofi Cesare Paciotti dăruite de Oana Zăvoranu; rucsacul Victor Hugo al Valetinei Pelinel; o brăţară care i-a purtat noroc în timpul chimioterapiei jurnalistei Corina Drăgotescu; o păpuşă tradiţională birmaneză oferită de Dan Chişu.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite