Interviu Anthony Hopkins, câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor în rol principal: Cea mai sigură cale spre Iad e să te crezi buricul pământului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sir Anthony Hopkins. Foto: Profimediaimages
Sir Anthony Hopkins. Foto: Profimediaimages

Ce-ţi mai rămâne de făcut când ai 83 de ani şi eşti unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile? Să mai iei un Oscar! Anthony Hopkins, care tocmai a luat statueta pentru The Father, consideră actoria un hobby... Unul al naibii de bine plătit!

Pentru cei care se iau foarte în  serios,  o  cură  de  Anthony Hopkins  ar  fi  remediul  perfect. După  60  de  ani  de  carieră, acesta nu ştie să explice de ce s-a făcut actor şi nici nu i se pare vreo mare filosofie să joci în filme. 

De fapt, starul, care în  timpul  liber  cântă  la  pian  şi  pictează, îşi consideră  meseria  un  hobby,  chiar  dacă  e  vorba de unul plătit cu milioane. Şi încununat de  realizări  colosale. 

Sir Anthony Hopkins a luat premiul Academiei Americane pentru rolul principal în  pelicula ”The  Father”,  unde  intră  în  pielea unui bolnav de demenţă. Datorită acestui film, preferatul său din toate în care a jucat, actorul a ajuns să reflecteze mai mult asupra sensului existenţei. Şi chiar dacă duce o viaţă de vis în Malibu, alături de cea de-a treia sa soţie, Stella Arroyave, moartea e un subiect la care se gândeşte adesea. Dar care nu-i umbreşte, totuşi, bucuria de a trăi.

Citeşte mai departe aici...

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite