Idilă exotică la Acasă TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acasă TV a demarat campania de promovare a celui mai nou proiect al trustului MediaPro, telenovela „Iubire şi onoare“, care va rula pe micile ecrane din toamna acestui an.

Aşteptarea clădită în jurul noului serial este răsplătită acum cu informaţii despre premisele intrigii şi despre modul în care au fost concepute persona­jele principale.

„Aliniamentul" de vedete care participă la proiect îl are în frunte pe fostul prezentator al „Poveştirilor adevărate", Radu Vâlcan, distribuit în rolul principal masculin (decizie intens dezbătută în urmă cu câteva luni de presa mondenă autohtonă). Radu Vâlcan joacă rolul şeicului Amir bin Hu­ssein el Jisr, fiul cel mic al unui emir care stăpâneşte peste bogatul emirat al luminii, Beled el Nur.

Tânăr, bogat şi foarte... „neliniştit", personajul este un veritabil playboy care are toate femeile la pi­cioare, dar se îndrăgosteşte de o tânără româncă din Constanţa, Ilinca Stuttman, interpretată de Mădălina Drăghici. „Nu e un rol uşor, mai ales că sunt la început de drum în acest domeniu", mărturiseşte vedeta Acasă TV.

Potrivit lui Vâlcan, personajul său este complex şi are mai multe de oferit decât ar putea părea la prima vedere: „Amir are multe umbre în suflet, dar şi loc suficient pentru multă dragoste", explică interpretul. „Este un personaj greu de jucat, dar am dorinţa să-l fac credibil şi iubit de cei de acasă", mai spune Vâlcan. Conştient de limitările sale, acesta a profitat de recenta vacanţă petrecută la Los Angeles, pentru a participa la câteva ateliere de actorie în Cetatea Filmului. 

Unul dintre personajele „de forţă" ale telenovelei este cel interpretat de Diana Dumitrescu, care este una dintre „veteranele" serialelor româneşti de la Acasă TV. Diana a avut misiunea de a „intra în pielea" rusoaicei Oxana, o femeie seducătoare, „pe cât de frumoasă, pe atât de rea", dispusă să calce în picioa­re tot ceea ce îi stă în cale pentru a-şi îndeplini planurile.

„Este ceva ine­dit, deosebit de ceea ce am făcut până acum", explică Diana, adăugând: „Este un rol de «contre-emploi» şi a fost dificil să îmi găsesc privirile, vocea şi stările de răutate absolută".

„Iubire şi onoare" le rezervă telespectatorilor şi alte surprize. Ca şi în cazul proiectelor anterioare, producătorii au atras câteva nume de referinţă ale tea­trului autohton, aşa încât vom regăsi în roluri inedite actori precum Marin Mora­ru şi Maia Morgenstern. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite