Globurile de Aur 2015: apariţii strălucitoare, decolteuri generoase şi greşeli vestimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Globurile de Aur 2015. Considerată o ceremonie „mult mai amuzantă decât Oscarurile“, gala Globurile de Aur a fost şi un eveniment foarte... colorat. Cel puţin din punct de vedere vestimentar, căci starurile au defilat pe covorul roşu în ţinute extravagante şi strălucitoare. Au fost vedete foarte bine îmbrăcate la Globurile de Aur 2015, dar şi câteva erori vestimentare.

Dacă în cazul domnilor totul se rezolvă cu un smoking şi un papion, lucrurile se complică în cazul doamnelor la o mare festivitate de premiere. Cu mici excepţii, actriţele au strălucit la ceremonia Globurile de Aur 2015, iar printre cele mai elegante apariţii ale serii s-au numărat Amal Clooney, Julianne Moore şi Kate Hudson.

Globurile de Aur 2015: Amal Clooney, cea mai elegantă prezenţă

Proaspăt intrată în familia Hollywoodului după căsătoria cu George Clooney, avocata Amal Clooney şi-a făcut debutul la gala Globurile de Aur 2015 cu mănuşi. La propriu. Soţia actorului american a demonstrat că eleganţa clasică nu se demodează niciodată  şi a fost una dintre cele mai admirate prezenţe de pe covorul roşu. Amal a purtat o rochie neagră, Dior, la care a asortat mănuşi lungi, albe.

Emma Stone a avut îndrăzneala să iasă din tipare şi a fost remarcată. Ea nu a purtat rochie, ci pantaloni negri şi un top argintiu.

Globurile de Aur 2015: decolteurile, la modă

Actriţele Jennifer Lopez şi Kate Hudson au mizat pe decolteuri generoase şi au fost şi ele în centrul atenţiei. Lopez a purtat o creaţie argintie Zuhair Murad, iar Hudson o rochie albă Versace, la care a asortat o poşetă-plic Jimmy Choo.

Tot pentru argintiu a optat şi Reese Witherspoon, care a îmbrăcat o ţinută Calvin Klein simplă, dar foarte elegantă. Julianne Moore, câştigătoarea categoriei Cea mai bună actriţă în rol principal într-o dramă, a strălucit şi ea, la propriu, într-o rochie Givenchy cu paiete, făcută la comandă.

Alte vedete prezente la Gala Globurile de Aur 2015 au ales culorile puternice. Roşul a fost preferat de Heidi Klum, Catherine Zeta Jones şi Helen Mirren, în timp ce Naomi Watts a optat pentru o rochie Gucci galben-canar, la care a asortat un colier cu diamante marca Bulgari.

Globurile de Aur 2015: Keira Knightley, accident vestimentar

O apariţie-surpriză pe covorul roşu a fost travestitul austriac Conchita Wurst, câştigătorul concursului Eurovision 2014. Acesta s-a aflat la gala Globurile de Aur 2015 ca simplu invitat.

Au fost şi accidente vestimentare la ceremonie, iar rochia actriţei Keira Knightley este unul dintre ele. Actriţa, care este însărcinată, a purtat o ţinută Chanel care semăna mai degrabă cu o cămaşă de noapte, potrivit presei internaţionale.

Globurile de Aur 2015. Keira Knightley, însărcinată la a 72-a Gală: „Sunt foarte trează. Îmi voi aminti tot mâine”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite