Geanina Ilieş, despre experienţa de la Ferma: „A fost greu, a fost cu lacrimi. Nu am purtat ranchiună nimănui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geanina Ilieş FOTO Facebook
Geanina Ilieş FOTO Facebook

Fosta prezentatoare de televiziune Geanina Ilieş (34 de ani) a vorbit despre experienţa ei în cadrul emisiunii difuzate de Pro TV, „Ferma“, după ce a părăsit show-ul în ediţia din 11 aprilie.

După ce a pierdut duelul cu Brigitte Năstase (41 de ani), în ediţia din 11 aprilie a reality show-ului „Ferma“, şi a părăsit competiţia, Geanina Ilieş a scris un text, pe contul său de Facebook, în care a povestit despre experienţa din cadrul emisiunii. 

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că experienţa prin care a trecut a fost grea şi intensă, din care a învăţat multe despre viaţă şi oameni. 

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viaţa mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri şi sentimente mi-au oferit şansa să trăiesc cea mai interesantă experienţă de viaţă. Am cunoscut tipologii de oameni diferiţi, de care m-am ataşat şi nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situaţii. A fost un joc, pe care l-am înţeles şi pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare şi îngăduinţă. Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învăţat că autodepaşirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. Am învăţat să mă bucur poate şi mai mult de lucrurile simple în acea cocioabă din mijlocul pădurii şi poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câştig. A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi şi întotdeauna va fi cu zâmbete. A fost «Ferma. Un nou început»“, a scris Geanina Ilieş pe Facebook.

   

În ediţia din 11 aprilie, Brigitte Năstase a fost trimisă la duel de Diana Belbiţă şi a ales-o drept adversară pe Geanina Ilieş, care la rândul ei a decis ca duelul să fie bazat pe probe de îndemânare. 

„Mi-este foarte greu, trebuie să plec. Nu mă aşteptam să plec aşa, nu ştiu ce să mai zic... Vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot, pentru toată această experienţă. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Îmi pare rău că plec, că-i las în urmă, dar sper să rămână uniţi până la sfârşit. A fost frumos, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea, chiar dacă a fost grea. A fost un loc care m-a învăţat să preţuiesc şi să iubesc tot ce mi-a dat Dumnezeu. Au fost foarte multe clipe frumoase, nu regret absolut nimic din toată experienţa asta“, a mărturisit plângând Geanina Ilieş, la ieşirea din „Ferma“. 

   

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite