FOTO/VIDEO Şase ani de „Tango“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Revista de citit şi de iubit“, care a împlinit şase ani pe piaţa media din România, a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri cu sute de invitaţi. Vedete şi personalităţi din cultură şi media, printre care Andreea Marin, Daniela Nane şi Maria Dinulescu, au urat La mulţi ani! publicaţiei „Tango“.

VEDEŢI AICI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

Joi seară, la restaurantul Bonton din Capitală, sute de invitaţi s-au adunat pentru a sărbători împreună cu echipa „Tango" cei şase ani de existenţă a revistei. Alice Năstase, redactorul-şef al publicaţiei, şi Simona Catrina, redactor-şef adjunct, au fost gazde pentru cei care au sosit cu mic, cu mare, pentru a adresa urările de La mulţi ani! „revistei de citit şi de iubit".

Alice Năstase, redactor-şef „Tango“, şi Irina Margareta Nistor



Andreea Marin Bănică, Ruxandra Dragomir, Daniela Nane, Medeea Marinescu, Maria Dinulescu, Venera Arapu, Iuliana Marciuc, Gianina Corondan, Marius Bodochi, Irina Margareta Nistor, Florin Chilian şi Andreea Mantea s-au numărat printre cei prezenţi la această petrecere aniversară. Peter L. Imre, general manager al Adevărul Holding, a adresat felicitări realizatorilor publicaţiei. „Urez revistei «Tango» să crească în următorii ani la fel de mult cum a crescut în aceşti şase ani şi să se bucure de familia Adevărul Holding", a declarat Peter L. Imre.

image

Actriţa Maria Dinulescu, o prietenă a revistei



„O mare iubire"

Alice Năstase, redactor-şef „Tango", a declarat că revista pe care o conduce este pentru ea „o mare iubire". „«Tango» este revista unde am rămas cea mai lungă perioadă din viaţa mea de jurnalist. Îi doresc să se dezvolte şi să aibă parte de strălucirea pe care o merită", a spus ea.

image

Actorul George Ivaşcu şi „bebeluşa“ Oana Ioniţă



„Ador revista «Tango». Sunt alături de ea de la începuturile ei şi o găsesc ca fiind una dintre cele mai interesante de pe piaţă. În ea găsesc interviuri extraordinare, care vorbesc despre interiorul omului. Îi urez din toată inima La mulţi ani!", a declarat actriţa Daniela Nane.

image

Corina, alături de Eduard Vasile (dreapta), partenerul ei de la „Dansez pentru tine“

Şi Andreea Marin Bănică a avut cuvinte de laudă la adresa publicaţiei. „Astăzi, jurnalismul se face în moduri diferite. Unii o fac foarte bine, alţii mai puţin bine şi alţii prost. Clasific revista «Tango» în prima categorie şi sunt onorată să fiu pe coperta ediţiei de iulie, alături de Ruxandra Dragomir, preşedinta Federaţiei Române de Tenis", a declarat Andreea Marin Bănică.

Atmos­fera a fost întreţinută de muzica solistei Corina, iar prezentarea cu ţinute asiatice din colecţia Venerei Arapu a dat culoare şi exotism petrecerii.

"Astăzi, jurnalismul se face în moduri diferite. Unii o fac foarte bine, alţii mai puţin bine şi alţii prost. Clasific revista «Tango» în prima categorie şi sunt onorată să fiu pe coperta ediţiei de iulie."
Andreea Marin Bănică
fostă realizatoare TV

image

Sponsori ai evenimentului au fost:

Doncafe

Doncafe

ANIELLE AGENCY

Sponsor

COFETARIA CLAUS

image

PEPSI

image

LANSON CHAMPAGNE

image

BOURJOIS

image

Vavian Pharma

image

Centro Donna salon & Spa - Tratamente pentru slabit

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite