FOTO Madonna a mers prea departe? Ultima apariţie a cântăreţei a stârnit controverse uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Madonna a fost dintotdeauna o artistă excentrică, care a vrut mereu să provoace şi să atragă atenţia prin stilul vestimentar îndrăzneţ abordat. După ce a purtat ciorapi plasă, şi colanţi din spandex, artista nu se dezminte nici de această dată, şocându-şi fanii cu o mască din zale asemănătoare niqab-ului, un văl folosit pentru acoperirea feţei femeilor musulmane.

Cântăreaţa de 55 de ani a postat o fotografie de la cea mai nouă şedinţă foto pentru revista „Harper’s Bazaar“ pe contul său de Instagram şi Facebook, în care poartă o mască din zale asemănătoare niqab-ului purtat de femeile musulmane, însoţită de captura „The Revolution of Love is on…Inshallah“ („Revoluţia dragostei este în voinţa Domnului“-n.r.). 

Este încă neclar mesajul pe care Madonna, cunoscută ca fiind o activistă în ceea ce priveşte drepturile omului şi drepturile femeilor în ţările în curs de dezvoltare, a vrut să-l transmită, însă fanii acesteia s-au grăbit să speculeze că ar fi un mesaj menit să apere femeile din lumea arabă.

Cu toate acestea, unii au criticat intenţiile divei. „Credeţi că acest mesaj le va face mai puternice pe aceste femei? Dacă ea chiar ar fi fost o femeie care să vrea să dea forţă altor femei, atunci ar putea să facă asta în multe alte feluri…De când punerea unui căluş în gurile femeilor le-a făcut să se simtă bine?“, a comentat un utilizator pe Instagram.

În timp ce unii fani au insistat că este un mesaj menit să critice oprimarea femeilor în unele ţări islamice, alţii au glumit pe seama Reginei muzicii Pop cum că ar fi furat masca din garderoba lui Lady Gaga, numind fotografia „dezamăgitoare“.

Madonna Niqab Facebook
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite