FOTO Cele mai apreciate cupluri ale anului 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce şi Jay-Z FOTO Reuters
Beyonce şi Jay-Z FOTO Reuters

Prima lună a noului an a trecut, moment în care sunt realizate listele cu preferinţe ale publicaţiilor în ceea ce priveşte diferite chestiuni ale marcante din mediul public, însă anumite aspecte neabordate rămân în continuare de actualitate, un exemplu fiind cele mai apreciate cupluri la nivel mondial din 2013.

Celebrităţile occidentale reuşesc să ne capteze atenţia prin modul în care acestea aleg să-şi respecte propriile profesiuni, dar informaţiile despre aceştia vizează de numeroase şi aspecte ale vieţii particulare.

Una din publicaţiile online care a făcut o listă scurtă a cuplurilor apreciate din spaţiul monden occidental este „Stylenheat”.

1.Justin Timberlake şi Jessica Biel

image

Relaţia între cântăreţul american şi Jessica Biel a început în 2007, cei doi logodindu-se în 2011, iar în 2012 au trecut la următorul nivel, căsătoria. Numeroase publicaţii i-au considerat cel mai frumos cuplu al anului 2013.

2.Kate Middleton şi prinţul William

image

Începuturile relaţiei lor pot fi regăsite în anul 2002, povestea lor fiind relată de presă, pentru prima dată, în 2005. Kate a fost cerută de soţie în 2010, căsătoria în 2011, iar primul lor copil al cuplului a fost născut în 2013.

3.Emma Stone şi Andrew Garfield

image

Cuplul format din Emma Stone şi Andrew Garfield are aproape doi ani, surse apropiate celor doi mărturisind de mai multe ori că nu este exclusă o posibilă căsătorie a celor doi actori.

4.Jay-Z şi Beyonce

image

 Cei doi s-au căsătorit în secret în 2008, iar trei ani mai târziu, la premiile MTV Video Music Awards, artista a anunţat că este însărcinată cu primul lor copil.

5.Kanye West şi Kim Kardashian

kim kardashian kanye west - getty

Relaţia lui Kanye West cu vedeta de televiziune Kim Kardashian a început în luna aprilie a lui 2012, iar la sfârşitul anului precedent, iubita sa, considerată sex-simbol în America, a anunţat că a rămas gravidă.

6.David şi Victoria Beckham

image

Relaţia dintre cele două vedete datează din 1997, căsătoria venind relativ repede, în 1999. Cuplul are patru copii.

7.Ryan Reynolds şi Blake Lively

image

După mai bine de un an de când s-au cunoscut pe platourile de filmare, cei doi actori au ales să căsătorească în secret, în 2012.

8. Blake Shelton şi Miranda Lambert

image

Relaţia între cei doi cântăreţi de muzică folk a început în 2006. Logodna a venit patru ani mai târziu, iar în 2011 cei doi s-au căsătorit

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite