Fiul lui Giani din „Las Fierbinți”, implicat într-un scandal la școală: „Ți-a plăcut? Păi, atunci de ce faci, tată, asta?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costi Diță, Giani din „Las Fierbinți”, a dezvăluit recent un episod prin care a trecut cu fiul cel mic. Din postura de tată, îndrăgitul actor a trebuit să gestioneze un moment delicat. Anghel, băiatul său în vârstă de 8 ani, a bătut un copil la școală.

Giani din „Las Fierbinți” FOTO Pro TV
Giani din „Las Fierbinți” FOTO Pro TV

Într-un interviu pentru Cancan, Costi Diță a spus cu ce provocări se confruntă având în vedere că are 2 copii. Recent, băiatul cei mic, Anghel, a bătut un coleg la școală, iar Giani din Las Fierbinți a trebuit să facă față acestei situații.

Și îl întreb cum s-a întâmplat. Că mă așteptam să îmi spună că și ală i-a dat o palmă, dar nu i-a dat. Îl întreb l-ai bătut degeaba? Da. Mi-a spus că l-a bătut fără să aibă vreun motiv. Cum așa? «Pur și simplu, am văzut că face ceva, m-am luat de el și l-am bătut». În fine, îl iau, avem o discuție, îi explic. Acum, gata… au trecut două săptămâni, chiar s-a împrietenit cu băiatul ăla”, a povestit Costi Diță, în cadrul unui podcast.

De asemenea, actorul a mai spus că a fost nevoit să-și ceară scuze în numele fiului său și să-i explice celui mic de ce nu a procedat cum trebuie. 

Îl întreb care e treaba. Îmi spune că l-a bătut pe un coleg. Îi zic: Băi, Anghel… noi trăim în casa asta împreună. Ai văzut că s-a întâmplat asta cu Vlad. Ți-a plăcut când Vlad a trecut prin asta? Nu. Undeva tu ai avut senzația că eu sunt de acord cu genul ăsta de acțiuni? Nu. Păi și atunci de ce faci, tată, asta?”, a explicat actorul din „Las Fierbinți”.

Un familist convins

Constantin Diţă îi dă viaţă unuia dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane. ”Giani” este Don Juan-ul serialului „Las Fierbinţi”, în permanenţă în căutarea iubirii şi a afacerii perfecte din care să scoată bani uşor.

Viaţa actorului Costi Diţă este însă fix opusul celei trăite de personajul său. Atunci când nu filmează la sitcomul ”Las Fierbinţi”, actorul susţine spectacole de stand-up comedy în întreaga ţară, alături de colegii lui din serial. Iar în timpul rămas, Costi îşi ia în serios rolul de familist, având o soţie devotată şi doi băieţi: unul de 13, celălalt, de 8 ani.

Aleasa inimii lui Costi Diţă este Raluca Oana, cu care trăieşte o poveşte de iubire încă din vremea studenţiei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite