Filipineza Bella Santiago, concurentă în show-ul „X Factor“, s-a căsătorit. Cum arată în rochie de mireasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Santiago FOTO Antena 1
Bella Santiago FOTO Antena 1

Filipineza Bella Santiago (28 de ani), solista trupei Jukebox şi concurentă în show-ul „X Factor“, de la Antena 1, s-a căsătorit.

Bella Santiago, concurenta „X Factor“ care a impresionat atât prin vocea ei puternică, cât şi prin prezenţa scenică, s-a căsătorit cu iubitul ei, românul Nicolae Ionuţ Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România. 

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment. Copila se află în prezent în Filipine. 

bella santiago foto antena 1

Bella Santiago şi soţul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie 

Petrecerea a fost una restrânsă şi a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală. La eveniment au fost însă prezenţi şi toţi concurenţii alături de care Bella locuieşte în casa „X Factor“, dar şi prezentatorii Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. 

„Evit să merg la nunţi, simt că mi se ridică părul pe spate. Ultima a fost acum vreo şapte, opt ani...“, a mărturisit Mihai.

Cântăreaţa a ales să poarte o rochie de mireasă albă, simplă, accesorizată discret, cu o coroniţă aurie pe cap. 

image

FOTO Facebook 

Solista trupei Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“, se află în România de doi ani. Ea a mai participat în 2016 la „Românii au talent“, de la Pro TV, show în care a ajuns până în semifinale. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite