Feli a lansat „Moş Crăciun eşti şi tu“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Feli
Feli

La început de iarnă, Feli pregăteşte sufletul oamenilor pentru cea mai frumoasă şi generoasă perioadă din an şi lansează „Moş Crăciun eşti şi tu”, povestea muzicală a Moşului Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om.

Feli aduce lumii, cu muzică şi vers, mesajul primit în dar de la Moş Crăciun: „Învaţă de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ţi fie orice anotimp, să ai mereu familia alături şi inima să-ţi fie mereu caldă! Învaţă de la fulgi să te laşi liber şi nu mai alerga în contratimp! Învaţă de la cer să fii senin, curat şi bun cum eşti oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moş Crăciun eşti şi tu”, spune Moş Crăciun prin vocea lui Feli.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, „Moş Crăciun eşti şi tu” are versurile scrise de Feli, muzica semnată de Feli şi Şerban Cazan şi producţia realizată de Şerban Cazan. „Piesa este o aducere aminte şi o oglindire a fiecărui om care vede frumosul şi bunătatea doar la exterior. Este o conversaţie la o masă cu tine însuţi în care îţi dai voie şi accepţi că bunătatea, curajul şi iubirea Moşului sunt şi în inima ta. Că aşa cum el împarte toate aceste calităţi cu lumea întreagă, să nu uiţi că în lumea ta, cu toţi ai tăi, asta emani şi tu. Iubire eşti şi TU.”, povesteşte Feli convinsă de bunătatea şi iubirea ce se ascund în fiecare om şi ies la iveală prin gesturi frumoase.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite