Familia lui Johnny Depp îşi doreşte ca actorul să se împace cu Vanessa Paradis: Actriţa va depune mărturie în favoarea lui la următoarea audiere în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanessa Paradis îi este alături lui Johnny Depp în procesul pe care acesta îl are cu Amber Heard FOTO Getty Images
Vanessa Paradis îi este alături lui Johnny Depp în procesul pe care acesta îl are cu Amber Heard FOTO Getty Images

Familia lui Johnny Depp îşi doreşte ca starul să se împace cu interpreta şi actriţa Vanessa Paradis, cu care are doi copii, pentru că sunt foarte buni prieteni, iar ea l-a susţinut în scandalul de violenţă domestică care o are în prim plan pe Amber Heard.

Starul hollywodian a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa parteneră de viaţă, actriţa Vanessa Paradis (43 de ani), care a transmis o scrisoare de susţinere a actorului în vârstă de 53 de ani, acuzat de soţia Amber Heard de agresiune, iar apropiaţii speră ca el să reia legătura cu vedeta franceză, odată ce scandalul se va încheia, arată contactmusic.com, citat de News.ro.

Heather Rassel, care a fost căsătorită cu nepotul lui Johnny Depp, Billy, şi a rămas apropiată familiei a spus: „Johnny şi Vanessa sunt prieteni foarte buni, chiar şi acum. Ea a fost alături de el pe parcursul întregii poveşti. După tot ce s-a întâmplat, ea va fi mereu lângă de el. Nădăjduiesc că se vor împăca. Toţi ne dorim asta“. 

Vanessa Paradis i-a luat apărarea lui Depp

Depp şi Paradis au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani. 

„Pentru cine se simte vizat: Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei. E o persoană sensibilă, iubitoare şi iubită şi cred din toată inima că acele acuzaţii recente împotriva lui sunt scandaloase“, scria Vanessa Paradis la finalul lunii mai.

Mai mult, documentele judecătoreşti arată că Vanessa Paradis va depune mărturie în favoarea fostului partener de viaţă în cadrul audierii viitoare în care urmează să se decidă dacă Amber Heard va obţine ordinul de restricţie permanent împotriva fostului ei soţ, Johnny Depp, potrivit Daily Mail. În documente, Vanessa apare ca martor desemnat de către Depp şi i se vor pune întrebări legate de relaţia lor, timp de 15 minute.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie: „Johnny este adeptul parteneriatului cu cineva şi nu să pună ceva pe hârtie. El şi Vanessa nu au discutat niciodată despre căsătorie“, a mai spus Rassel.

Heather Rassel este de părere că Johnny Depp va face o înţelegere „dreaptă“ privind divorţul de Amber Heard. „Nu pentru că ar fi vinovat de ceva, dar este mult mai uşor aşa. Ştie că ea are dreptul la pensie alimentară. Este un om corect şi va accepta asta“.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au avut o relaţie de 14 ani, din care au rezultat doi copii FOTO Getty Images

johnny depp si vanessa paradis
johnny depp si vanessa paradis

Amber Heard, acuzată că încearcă să amâne soluţionarea divorţului

Pe  6 august, Amber Heard era programată pentru a depune mărturie în cadrul unei întâlniri la care au luat parte avocaţii, un reprezentant al tribunalului şi un cameraman. Avocaţii lui Johnny Depp o acuză însă pe actriţă că încearcă să amâne rezolvarea procesului, susţinând că aceasta nu doar că nu a ajuns la timp la întrevederea stabilită, ci a refuzat să depună mărturie şi „a făcut o scenă“ începând să plângă şi să ţipe, având un comportament inacceptabil.

„După ce a întârziat aproape două ore, Amber nu a dorit să-şi înregistreze mărturia. A refuzat să depună mărturie în ciuda solicitărilor repetate venite din partea avocaţilor lui Johnny şi a discuţiilor pe care le-a avut cu proprii avocaţi, a început să plângă la telefon, a ţipat, a urlat şi a stat într-o cameră separată“, se arată în noile documente depuse în instanţă de reprezentanţii lui Depp. 

Potrivit unor documente obţinute de revista „People“, avocata lui Depp susţine că a observat-o foarte clar pe Amber, întrucât birourile erau făcute din sticlă transparentă, iar aceasta „plângea isteric, ţipa şi chiar urla, iar apoi râdea.“

Mai mult, Amber Heard ar fi refuzat să predea unele documente solicitate de avocata fostului ei soţ, Laura Wasser. „Amber a îngreunat în mod repetat eforturile lui Johnny de a obţine dovezile care vin în sprijinul solicitărilor şi acuzaţiilor ei. Amber a oferit nenumărate scuze: Sunt în Londra. Sunt la o nuntă. Trebuie să probez un costum. Avocatul meu nu este disponibil. Amber nu este interesată să-i fie examinată veridicitatea acuzaţiilor“, mai susţine avocata starului american. 

amber heard si johnny depp foto getty images

Amber Heard şi Johnny Depp se află în plin divorţ FOTO Getty Images

Johnny Depp are 20 de martori de partea sa

Cum era de aşteptat, poveştile celor două părţi sunt însă contradictorii. Surse apropiate actriţei susţin că aceasta a aşteptat nouă ore să fie chemată pentru a depune mărturie, timp în care avocaţii ei au încercat să ajungă la o înţelegere cu cei ai lui Depp. „Deşi Amber era pregătită, dispusă şi capabilă să meargă mai departe cu depunerea mărturiei, avocaţii lui Johnny nu i-au dat această şansă. A aşteptat vreme de zece ore şi nu a existat vreun moment în care Amber să refuze“, a declarat o sursă citată de „Daily Mail“. Avocaţii actriţei au subliniat că aceasta doreşte în continuare să depună mărturie pentru a-şi putea extinde ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp. 

Pe de altă parte, echipa de avocaţi a lui Johnny Depp a prezentat o listă cu numele a peste 20 de martori dispuşi să depună mărturie în sprijinul actorului, care şi-a construit apărarea în jurul ideei că Amber Heard minte în privinţa acuzaţiilor de violenţă domestică. Printre martori se numără şi cei doi ofiţeri de poliţie care au fost chemaţi la reşedinţa cuplului atunci când Amber a susţinut că a fost lovită, precum şi doi agenţi de pază ai clădirii în care este apartamentul.  Toţi vor jura că, în perioada 21-27 mai, Amber Heard nu prezenta semne de violenţă fizică. 

De asemenea, mai există o serie de elemente care vor fi folosite drept probe în acest caz, însă nu sunt cunoscute mai multe detalii, singurul indiciu din documentele legale fiind „o descoperire făcută de menajeră“.

image

Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

Johnny Depp, acuzat de violenţă domestică

Amintim că la sfârşitul lunii mai, Amber Heard a depus actele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a agresat-o fizic şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Totodată, actriţa a cerut o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună, declarând că toate cheltuielile sale se ridică la suma de 43.700 de dolari pe lună.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au logodit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Cei doi s-au căsătorit la începutul anului trecut în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în reşedinţa din Los Angeles, urmată de o petrecere pe insula privată a actorului.

 

 

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite