Ellie White va susţine primele concerte în afara ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ellie White debutează pe scena internaţională
Ellie White debutează pe scena internaţională

Ellie White se alătură artiștilor români care reușesc să depășească granițele țării. Artista va susține în acest weekend în Italia primele concerte internaționale din cariera ei solo, un mini turneu pentru care va fi remunerată cu 10.000 de euro.

Sâmbătă, Elena va pleca la Torino, acolo unde va încinge atmosfera în cel mai mare club din oraș: „Primul concert internațional va fi cu adevărat unul special. Am pregătit un concept nou de show, care include multă animație, butaforie și multe costume schimbate", a declarat artista. „Știam că piesa «Power of Love» a început să aibă succes internațional, însă cererea de a susține mai multe concerte în Italia îmi demonstrează încă o dată că am un produs bun, care va prinde și în Europa", a mai adăugat ea încrezătoare.
După show-ul de la Torino, Ellie White, însoţită de managerul ei, Doru Tincă, și de trupa de dansatori, își va pleca spre insula Sicilia, acolo unde va cânta la două petreceri private.

În paralel cu primele ei concerte internaționale, Ellie White se pregătește de lansarea unei noi piese, „Despre noi", care va beneficia în curând de un clip.

„Clipul piesei «Power of Love» a fost filmat în Sicilia, iar propunerea de a mă întoarce aici pentru două concerte private a picat cum nu se poate mai bine, pentru că aveam oricum de gând să mă întorc aici. O să am o zi liberă între cele două concerte, în care voi face o nouă expediție pe vulcanul Etna", spune Ellie White.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite