Designerul Maria Lucia Hohan, dezvăluiri dramatice despre relaţia cu fostul iubit: „Trăiesc un coşmar. Mi-a hărţuit familia, prietenele, angajaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Lucia Hohan FOTO Facebook
Maria Lucia Hohan FOTO Facebook

Cunoscuta creatoare de modă Maria Lucia Hohan a făcut dezvăluiri dramatice despre relaţia cu fostul ei partener, împreună cu care are doi copii, pe care îl acuză că o hărţuieşte şi că a pornit o campanie de defăimare la adresa ei.

Maria Lucia Hohan, cel mai de succes designer român în străinătate, a dezvăluit că de aproape patru ani de zile este hărţuită constant de fostul ei partener de viaţă, Adrian Stănescu, împreună cu care are doi copii. 

Timp de 11 ani de zile am avut o relaţie pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viaţă alături de care am doi copii, de 8 şi de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coşmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecinţe extreme pentru mine şi copiii mei. De şase luni de zile mă confrunt cu o campanie online, plătită şi întreţinută de fostul meu partener de viaţă, care se prezintă peste tot ca fiind «soţul» meu, deşi nu am fost niciodată căsătoriţi. Mi-a hărţuit familia, prietenele, angajaţii, toţi fiind martori la această poveste, mi-a pus afacerea şi implicit angajaţii în pericol, a plâns la comandă, a minţit, m-a urmărit şi m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru, «curvă» şi mama incapabilă. Am stat ascunsă de frică şi de oroare, crezând că pot fi protejată de instituţii şi de legi, crezând că adevărul e suficient. Am ţipat, am urlat, am cedat, am greşit, am fost târâtă pe jos, la propriu şi la figurat, am făcut toate greşelile unui om hăituit şi dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trăit pe pielea mea din plin“, a mărturisit creatoarea de modă.

Creatoarea de modă a ales să mărturisească public detalii tulburătoare din fosta ei relaţie după ce bărbatul a reclamat-o la poliţie pentru faptul că, întoarsă pe 20 februarie din Italia, nu ar fi respectat carantina şi ar fi pus astfel în pericol mai multe persoane. 

Acum se desfăşoară o campanie în care «soţul» meu închipuit este «eroul» care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus şi nu respect carantină. Nu este soţul meu, nu am coronavirus! Am fost nevoită să merg la institutul Matei Balş, la Poliţie, la Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti precum şi la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări şi avize epidemiologice pe care le am obţinut pe toate. Am intrat în izolare, am închis fabrica şi biroul încă de joi hotărând să suspend activitatea noastră a celor 70 de angajaţi cel puţin până duminica viitoare pentru protecţia tuturor mai ales că suntem o companie alcătuită 100% din femei majoritatea mame; a trebuit să explic părinţilor de la şcoală şi directoarelor că este o campanie plătită şi orchestrată de fostul partener cu care eu nu mai sunt în relaţie de 1 an de zile. Articolele sunt pline de minciuni şi denaturări inclusiv datele la care m am întors, este menţionat 28 februarie în loc de 20 februarie data reală. Deja au trecut 23 de zile de la întoarcere şi nu am prezentat simptome fiind în permanentă monitorizată. Am fost vizitată şi verificată de trei ori de echipaje de poliţie în decursul ultimelor două săptămâni, găsită de fiecare dată acasă - inclusiv astăzi“, a spus Maria Lucia Hohan.

Ea a continuat: „Oamenii care au citit aceste materiale au dat crezare, pe fondul unei isterii generale, de altfel uşor de inteles, au chemat şi ei polişia, oameni de la şcoala copiilor, din clădirea în care locuiesc. Sunt acasă, aşa cum ar trebui să fim cu toţii în aceste zile. M-am întors din Italia pe 20 februarie, am intrat în izolare, am respectat termenele, nu am mers la şcoală, am luat toate măsurile la fabrică pentru protecţia tuturor. Acum sunt acasă pentru că acesta este apelul public, independent de campania de defăimare şi pentru că aşa este firesc, să ne protejăm pe noi şi pe ceilalţi şi să lăsăm autorităţile să gestioneze această criză fără precedent“.

„Scriu aceste rânduri pentru că toate ca toate, dar nu poţi să creezi isterie în rândul a zeci şi sute de persoane pentru că ţi se pare amuzant să târăşti o mamă în noroi, ca să ai «muniţie» într-un proces de custodie. Am fost sunată de foarte multe femei pe care nu le-am întâlnit niciodată, şi care mi-au spus poveştile lor de viaţă, cu cazuri similare, în care un om a aruncat o piatră iar ele au trebuit să lupte ani la rând să demonstreze adevărul. Suntem multe, teribil de multe, care nu suntem crezute, nu suntem auzite. Nu sunt nici prima şi nici ultima, le mulţumesc celor care mi-au scris, mesajele voastre mi-au dat putere atunci când credeam că e prea mult. Vreau să îmi protejez copiii, sunt tot ce contează, copiii mei şi fărâma de viaţă privată care mi-a mai rămas“, a încheiat creatoarea de modă. 

Maria Lucia Hohan este cel mai de succes designer român în străinătate, care seamnează ţinute purtate, de-a lungul timpului, de vedete precum: Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Catherine-Zeta Jones, Zendaya, Mena Suvari, Vanessa Hudgens, Katherine Heigl, Nicole Scherzinger şi Demi Lovato. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite