Demi Moore are un nou iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o despărţire dureroasă de Ashton Kutcher şi internarea într-o clinică de reabilitare, Demi Moore merge mai departe şi s-a implicat într-o nouă relaţie.

Dacă sâmbăta trecută paparazzii l-au surpins pe Ashton Kutcher (34 de ani) sărutând-o pe Mila Kunis (28 de ani), nici Demi Moore nu s-a lăsat mai prejos. După cum şi-a obişnuit deja admiratorii, actriţa în vârstă de 49 de ani preferă partenerii mai tineri, iar noul partener, mai tânăr cu 12 ani, corespunde acestui profil. Actriţa a fost fotografiată în timp ce lua masa în oraş şi făcea cumpărături alături de actorul neo-zeelandez, Martin Henderson (37 de ani). Martin Henderson a apărut în filmele ,,The Ring“, ,,Torque“ şi ,,Big Sky“.

Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat în luna noiembrie a anului trecut, după un mariaj de şase ani. Despărţirea a fost un episod dificil din viaţa actriţei, iar presa a speculat cu privire la infidelitatea lui Kutcher, însă zvonurile nu au fost confirmate. După divorţ, Kutcher declara: ,,Întotdeauna îmi voi aminti cu drag de perioada petrecută cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume, iar uneori, din nefericire, eşuează“. Pe de altă parte, Demi explica: ,,În calitate de femeie, mamă şi soţie, am anumite valori esenţiale pentru care merg mai departe“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite