Delia s-a poziţionat faţă de referendum printr-o serie de postări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România FOTO Antena 1
Delia este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România FOTO Antena 1

Cântăreaţa Delia (36 de ani) s-a alăturat campaniei „Iubirea nu se votează“ şi s-a poziţionat astfel împotriva referendumului pe tema familiei tradiţionale.

Delia se alătură vedetelor care susţin campania de boicot a referendumului, intitulată sugestiv „Iubirea nu se votează“. Artista şi-a făcut cunoscută părerea printr-o seria de mesaje dure şi ironice la adresa referendumului de revizuire a Consituţiei pe tema familiei. 

  A post shared by Delia (@delia) on Oct 5, 2018 at 2:21am PDT

Cântăreaţa a distribuit pe Instagram un scheci al realizatorului radio Ionuţ Rusu, dar şi un mesaj propriu: „Susţin orice fel de căsătorie atâta timp cât au nevoie de lăutari la nuntă!“

  @ionutrusu A post shared by Delia (@delia) on Oct 5, 2018 at 5:27am PDT

De asemenea, pe Facebook, Delia a distribuit o altă campanie de boicot, „Copiii Referendumului“, semnată de agenţia de publicitate Papaya Advertising, dar şi un mesaj al jurnalistului Cristian Tudor Popescu. 

„Cum să apăraţi domne’ copiii României când vă duceţi la referendum? Se întâmplă ceva bun pentru ei, pentru cei care se culcă nemâncaţi, care nu au haine, nu au bani să meargă la şcoală, stau în frig, sunt agresaţi de părinţii lor – unii sunt violaţi, alţii sunt vânduţi. Se întâmplă ceva dacă puneţi ştampila la referendum? Veţi pune ştampila pe o hârtie lipsită de orice valoare. Curtea Constituţională, stimaţi votanţi la referendum, spune limpede că în România căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise prin lege. Ce votaţi? Ce apăraţi acolo? Nu mă voi duce la referendum, pentru că nu mă consider idiot. Este degeaba, nu se rezolvă nimic!“, spune, printre altele, CTP.

Mai multe vedete şi artişti s-au alăturat campaniei online „Iubirea nu se votează“, care are drept scop boicotarea referendumului. Având sloganul „Iubirea nu se votează“, artiştii transmit mesaje video în care explică de ce ei nu merg la vot şi îndeamnă românii să nu se prezinte, la rândul lor, la urne.

Printre vedetele care s-au poziţionat împotriva referendumului se numără cântăreţele Andreea Bălan (33 de ani) şi Alexandra Stan (29 de ani), coregraful şi dansatorul Emil Rengle (27 de ani), actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, fashion editor-ul revistei Elle România, Maurice Munteanu (40 de ani), actorul Vladimir Drăghia (32 de ani), dar şi fiul vitreg al Gabrielei Firea, tânărul designer Răzvan Firea (28 de ani), actriţa şi prezentatoarea TV Adela Popescu (31 de ani), fosta prezentatoare de ştiri Melania Medeleanu (40 de ani) şi solistul trupei Taxi Dan Teodorescu (53 de ani). 

De cealaltă parte a baricadei, pro-referendum sunt nume precum activista anti-vaccin Olivia Steer (45 de ani), Ozana Barabancea (49 de ani), interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani), rapperii Tudor Sişu (40 de ani) şi Dragonu şi actorii Bianca Brad (50 de ani) şi Florin Piersic (82 de ani). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite