Delia, acuzată că e „prea vulgară“ în videoclipul „1234“, vine cu lămuriri: „Mămico, ţine-ţi pruncul departe de nenorociri, ce vede nu trebuie să şi facă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia a luat atitudine în faţa valului de critici şi a venit cu o serie de explicaţii FOTO Facebook
Delia a luat atitudine în faţa valului de critici şi a venit cu o serie de explicaţii FOTO Facebook

Delia Matache (34 de ani) a răspuns criticilor care s-au iscat pe seama celui mai nou videoclip al ei, „1234 (Unde dragoste nu e)“, oferind mamelor sfaturi în ceea ce priveşte muzica, dar şi felul în care sunt percepute anumite versuri.

Lansarea videoclipului „1234 (Unde dragoste nu e)“ a fost întâmpinată de o parte a fanilor cu puţin entuziasm, aceştia fiind de părere că artista promovează valori false, clipul semănând, după comentariile fanilor, cu unul destinat adulţilor, motiv pentru care nu promovează o bună educaţie. 

Părerile fanilor despre videoclip 

„Ţi-ai bătut joc de «Unde dragoste nu e».... sper să ia CNA măsuri, să nu mai apari pe nicăieri... o iei într-o direcţie foarte greşită....problema e că o iau si alte copile naive după tine“, „Te-am îndrăgit când erai o cântăreaţă sensibilă, frumoasă şi originală, când erai.... Delia! Acum, din păcate, când încerci să imiţi alte vedete internaţionale, nu eşti decât o copie palidă!“, „Semeni cu o actriţă din filmele deocheate“, „Îmi plăceau melodiile tale pe vremea când erai originală. Dar cu melodiile «Da, mamă» şi «1,2,3,4» te-ai stricat! Cel mai patetic lucru la o femeie e să fie şi beţivă şi curvă“, „Videoclipul e prea vulgar“, „Vezi că alte copile te văd un exemplu şi încep să te imite“, „Am impresia că vrei să calci pe urmele lui Miley Cyrus“, au fost o parte dintre comentariile răutăcioase la adresa Deliei. 

Delia arată clar: educaţia se face acasă, nu la TV 

Pentru a clarifica lucrurile, Delia a scris un editorial pentru sereniti.ro, denumit „Gura bate curu“, în care dezbate felul în care mamele trebuie să-şi educe copiii, specificând faptul că educaţia se face acasă, nu la televizor.

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu, mămico, ţine-ţi pruncul «ocupat»! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauză. (...) Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni «ostatici» în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!“, scrie vedeta pentru sereniti.ro. 

Cum explică Delia folosirea unor versuri cu dublu înţeles 

Delia explică de ce a folosit anumite versuri în piesa „1234 (Unde dragoste nu e)“. „Nu pot spune că am ce să cenzurez în «Uşor, iubitul meu, că se rupe patul!» Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat“, arată ea, continuând cu exemple care nu sunt considerate deranjante deşi sunt folosite mereu.

„Nu zic eu, e din categoria «ştii cum se zice?», e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Păi fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ? Vorba lor: «I work my ass off» nu ne doare? E doar o vorba care implică altă parte a corpului! Ce aveţi cu curul? Ce rău v-a făcut!? Să va mai zic vorbe de duh cu şi despre cur? Bine. «Gura bate curu», «Bagă fundu’ la înaintare», «Drum bătut şi cur frecat», «A-şi pune curu’ la treaba», «Muscă-n curu’ iepii». Aţi rămâne surpinşi de câte vorbe din popor se bazează pe înţelepciunea curului. Plus că eu am fost finess, am zis fund, nu cur“, consideră vedeta.

„S-avem pardon, s-avem rezon! Iertată-mi fie cuvântarea, blagosloveste-mă pe mine cea păcătoasă în straiele mele cele de latex! Iartă-mi pulpele deocheate în care zvâcneşte sângile fierbinşit d-atâta cuminţenie. Sunt convinsă că în sfinţenia şi preacuviosenia domniilor voastre mă veţi trece în sfântul maslu, la fiecare rugăciune“, încheie Delia. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite