Dani Oţil, implicat într-un accident auto la Transilvania Rally. Prezentatorul TV a publicat un video de la locul accidentului: „Suntem bine, maşina nu prea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Dani Oţil (39 de ani) a fost implicat într-un accident auto în timpul evenimentului sportiv Total Transilvania Rally 2019. Matinalul a postat în mediul online un video în care a explicat cum s-a produs accidentul.

Dani Oţil a avut parte de un accident auto, sâmbătă, 28 septembrie, în cea de-a doua zi a evenimentului sportiv Total Transilvania Rally.

Starea prezentatorului TV este una bună, iar acesta a făcut şi primele declaraţii despre accident. Dani Oţil a postat pe reţelele sociale un clip video în care a explicat cum s-a produs accidentul.

„Am venit aici, stânga, mi-a plecat spatele, am lovit capul acesta de pod şi după aia, bă, unde e maşina? Băi, ne-au furat maşina! Maşina este aici. Noi suntem bine, mă rog, ne-am distrat la vale“, a povestit Dani în stilul caracteristic, în timp ce filma locul în care a rămas blocată maşina, între nişte copaci. 

„Ne-a plecat maşina... De pe drum. Suntem bine. Maşina nu prea“, a scris Dani alături de clipul video. 

Echipajul „500“, din care facea parte Dani Oţil, alături de copilotul său Marc Barna, a ieşit în decor, după cum au transmis organizatorii într-un anunţ publicat pe site-ul transilvaniarally.ro, în care este prezentată lista de abandonuri ale cursei, cauzate de accidente sau de probleme tehnice. 

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială «Beliş 2» (13,35) şi pe proba regină a raliului «Dângău 1» (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5“, se arată în anunţ.  

image

FOTO Facebook

  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite