Dan Negru, revoltat după ce a văzut subiectele de la BAC

0
Publicat:

Realizatorul TV Dan Negru a avut o reacție dură după ce a văzut subiectul de la Bacalaureat, la proba de limba și literatura română. El a postat pe contul său de Facebook o imagine cu o carte de Liviu Rebreanu și câteva cuvinte în care își exprimă dezamăgirea.

image

Opera lui Liviu Rebreanu a fost printre subiectele de la Bacalaureat. Omul de televiziune a vrut să amintească de dezinteresul cu care a fost tratat decesul scriitorului din 1944.

„S-a dat Rebreanu la bacalaureat. A fost și vicepreședintele Radiodifuziunii Române. La înmormântarea lui n-a venit nimeni de la Radio! A fost și academician. Nimeni de la Academia Romană n-a ajuns la înmormântare! A fost și director al Teatrului Național. N-a venit nimeni nici de la Teatru. În tinerețe a fost reporter la "Adevărul", a scris la mai multe ziare, pe unele chiar le-a condus. N-a venit niciun jurnalist! A murit undeva lângă București în satul Valea Mare și la câteva zile după înmormântare, țăranii de acolo i-au vandalizat casa și au furat tot ce au găsit înăuntru. Târziu a fost dezgropat și adus în cimitirul Bellu. Tot târziu, azi, e subiect de bacalaureat.”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite