Cum şi de la cine a aflat fiul Vioricăi Dăncilă că este adoptat. Victor avea doar 15 ani atunci: „I-aş fi spus eu, dar la o vârstă la care putea înţelege mai bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul Vioricăi Dăncilă are 30 de ani.
Fiul Vioricăi Dăncilă are 30 de ani.

Dincolo de viaţa de politician, Viorica Dăncilă are o familie frumoasă, este împlinită din punct de vedere personal. Totuşi, au existat şi momente pline de suferinţă în viaţa ei. Acestea sunt legate de Victor, de fiul ei adoptat, care acum are 30 de ani. A dezvăluit cum a decis să îl înfieze, dar şi cum a aflat acesta că este adoptat.

Viorica Dăncilă a ocupat funcţia de premier al României, înainte de mandatul lui Ludovic Orban. Aceasta a candidat din partea Partidului Social Democrat la funcţia de preşedinte, însă a pierdut alegerile în faţa lui Klaus Iohannis. Suficient despre viaţa sa politică, căci Viorica Dăncilă are o viaţă personală destul de încârcată, cu suişuri şi coborâşuri.

Politicianul a mărturisit totul despre adopţia fiului său Victor, despre cât de mult îşi dorea un copil acum 30 de ani. Din păcate, au trăit un moment neaşteptat când băiatul a aflat că este adoptat. 

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite