Cum se menține în formă Denise Rifai: ce nu pune în mâncare niciodată: „Mai dau și bani să-mi fac rău?”
0Prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări" ține mult la sănătate, dar și la imagine. Denise Rifai a mărturisit recent ce nu consumă niciodată pentru a avea forme de invidiat. Mai mult decât atât, vedeta TV a spus de ce nici apa minerală nu o include în dieta sa.
"Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.
Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau", a declarat pentru Ciao, Denise Rifai.
Despre apa minerală, vedeta a spus că a observat că i se umflă picioarele, motiv pentru care a renunțat la ea.
"Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat", a spus vedeta.
Prezentatoarea TV consumă carne gătită, dar a precizat că nu o mai reîncălzește niciodată. "Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva. Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă", a spus Denise Rifai.
Dieta care face foarte rău sănătății. Milioane de oameni o folosesc zilnic
Într-un studiu publicat în revista Nutrients, cercetătorii avertizează asupra impactului devastator pe care îl are dieta occidentală asupra sănătății, putând produce diferite boli, precum cancer, afecțiuni cardiovasculare și mintale.
Dieta occidentală constă în principal în alimente procesate, băuturi răcoritoare și produse fast-food care sunt sărace în nutrienți și bogate în energie. Această dietă include, de asemenea, cantități mari de carne roșie procesată, care a fost legată de un risc crescut de BCV și cancer colorectal.
Conținut mare de zahăr
O altă caracteristică cheie a dietei occidentale este conținutul ridicat de zahăr al multor produse alimentare, al căror consum a fost direct legat de un risc crescut de obezitate, diabet de tip 2 și BCV. De asemenea, dieta occidentală include adesea produse alimentare care sunt bogate în grăsimi saturate și trans, care cresc, de asemenea, riscul de BCV.