Andreea Raicu, dezvăluiri despre despărțirea de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai. Vedeta a povestit și despre fosta relație pe care a avut-o cu fostul fotbalist Cristi Chivu.

Andreea Raicu și Cristi Chivu FOTO Fanatik.ro
Andreea Raicu și Cristi Chivu FOTO Fanatik.ro

La începutul anilor 2000, Andreea Raicu și Cristi Chivu formau unul din cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. La acea vreme, Chivu evolua la AS Roma, după o perioadă excelentă în Olanda, la Ajax Amsterdam. Chiar înainte de a ajunge în Italia, Chivu a fost împreună cu Andreea Raicu, vedetă aflată în plină ascensiune la TV. La acea vreme fotbalistul avea 22 de ani și Andreea avea 25 de ani.

Andreea Raicu a vorbit deschis despre relația cu Cristi Chivu și a spus că nu regretă acea poveste de dragoste, din urmă cu mai bine de două decenii. Ea a spus că nu ar schimba nimic din ce s-a întâmplat dar ar putea da timpul înapoi. De asemenea, vedeta a mărturisit că ea a fost de vină pentru despărțirea de celebrul fotbalist. 

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a afirmat Andreea Raicu, relatează GSP

În 2008, Cristi Chivu s-a căsătorit cu Adelina, alături de care a întemeiat o familie frumoasă. Cei doi au două fete și locuiesc în Italia. În prezent, Chivu este antrenor la Inter Primavera. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite