Cristina Herea & Mihai Benga: „Prima întâlnire a fost la mănăstire, iar în izolare ne vedeam printre rafturile de la supermarket“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Herea s-a îndrăgostit fulgerător de Mihai.
Cristina Herea s-a îndrăgostit fulgerător de Mihai.

S-au cunoscut în urmă cu un an, s-au căsătorit imediat după perioada de izolare şi îşi spun povestea plini de emoţia pe care ţi-o dă orice început de drum. Povestea lor este desprinsă din filmele de dragoste şi, după cum veţi vedea în interviul pe care ni l-au acordat în exclusivitate, urmează multe episoade interesante în viaţa lor.

A trecut un an plin de surprize pentru toţi, însă pentru voi pare că 2020 a fost un an bun. Cum a început povestea voastră? Că ne-aţi luat pe toţi prin surprindere cu nunta în pandemie.

Cristina: Dacă nu era pandemia, cred că nu am fi fost împreună, pentru că Mihai era translator în zona de business pe rusă/engleză şi tot călătorea. 

Mihai: M-am întors în noiembrie 2018, locuiam la Londra de şase luni şi am decis să mă întorc definitiv.

C: Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase şi a venit un coleg să-l ia pe sus. Era o zi ploioasă şi-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulţime. Cred că aşa m-a şi remarcat.

M: N-am remarcat-o neapărat. Eu am ajuns mai târziu şi ea era cumva într-un loc unde avea spaţiu în jur, pentru că sala era deja plină. Şi m-am dus şi eu unde era liber şi din întâmplare am nimerit lângă ea.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite