Codin Maticiuc a devenit tată FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codin Maticiuc FOTO Facebook
Codin Maticiuc FOTO Facebook

Codin Maticiuc (38 de ani), „craiul de Dorobanţi“, a devenit tată pentru prima dată. Vedeta a postat, în mediul online, prima imagine cu bebeluşul şi a dezvăluit ce nume va purta acesta.

Codin Maticiuc a devenit tată de fată. Iubita lui a născut la Miami, vineri, 5 aprilie. 

Vedeta deja a ales numele pentru micuţă, Smaranda, ce are o semnificaţie aparte, după cum a declarat recent la Antena 1: „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii“. 

Maticiuc le-a împărtăşit fanilor prima fotografie cu bebeluşul, dar şi mesajul transmis micuţei. 

Alături de imaginea publicată pe contul său de Facebook, în care fetiţa îl ţine strâns de deget, fostul „crai de Dorobanţi“ i-a scris: „Nu-ţi face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te aşteptam“.

Pe Instagram, Codin a făcut publică o fotografie cu el, tatăl lui şi bebeluşul, pe care o descrie: „Uite, tati, acum sunt şi eu tată“.

codin maticiuc tata foto captura foto instagram

Codin Maticiuc, alături de tatăl şi fetiţa lui FOTO Instagram/Arhivă personală

În 2003, Codin Maticiuc apărea tot mai des în tabloide, imaginea conturată de presă la acea vreme descriindu-l ca fiind un „crai de Dorobanţi“. 

Cunoscut pentru escapadele sale, cu maşini luxoase, femei frumoase şi o viaţă luxoasă, în ultimii ani el  a devenit interesat de industria cinematografică autohtonă şi se ocupă şi de un orfelinat primit de la părinţii lui. În 2013, a înfiinţat propria companie de producţie de film (Watch Me Production) şi a produs primul film, „Déjà Vu“, în regia lui Dan Chişu, iar în 2014, el a început să scrie o carte, „Consumatorul de suflete“, ce conţine dezvăluiri din viaţa personală.

Colaborând cu regizori precum Anca Damian, Iura Luncaşu, Paul Negoescu şi Cristina Jacob, în portofoliul lui se mai regăsesc, printre altele, filmele „Bucureşti Non-Stop“ (2013 – co-producător) şi „YouTube Bazar“ (2015 – co-producător), precum şi piese de teatru – „Hell“ – „Lolita Pille“ (producător), iar acum apare în producţia „Faci sau taci“, care a avut premiera recent. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri