Cocktail-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Courteney Cox
Courteney Cox

Actorii Courteney Cox şi David Arquette, care şi-au anunţat despărţirea la mijlocul lunii octombrie, după 11 ani de căsătorie, nu se gândesc încă la divorţ.

Despărţiţi, dar împreună

Vedeta din „Prietenii tăi" nu s-a decis încă să facă „marele pas": „Nu ştiu ce se va întâmpla, dar deocamdată nu divorţăm. Este o despărţire temporară care cred că implică mult curaj. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, va fi cel mai bun lucru pentru noi", a declarat evaziv Courteney pentru revista „TV Week".

Ruxandra Gheorghe:Nu ratez niciodată....

„Nu am foarte mult timp liber la dispoziţie, însă urmăresc de fiecare dată „Ora de ştiri" de pe TVR 2 şi „Te­leEnciclopedia". Printre posturile de televi­ziune care-mi plac se nu­­mără Fashion TV şi VH1. Nu ratez, atunci când ştiu că sunt transmise, competiţiile de gimnastică şi atletism."

Actorii spun lucruri trăsnite

La 73 de ani, Jack Nicholson (foto) este „bântuit" de perspectiva despărţirii de această lume. El a declarat: „Mi-au venit câteva idei. O dată, m-am gândit că ar fi frumos să fiu îngropat sub o statuie mare, de vreo 10 metri înălţime. Apoi a început să-mi placă obiceiul indienilor, care îşi atârnă cadavrele în copaci pentru a fi mâncate de păsări".

Bruce Willis (55 de ani) se simte ceva mai bine şi are câteva sugestii pentru protagoniştii filmelor de acţiune: „Trebuie să fii un prieten bun, loial şi blând cu animalele. Şi drăguţ cu regizorul. Trebuie să fii curajos şi capabil să plângi în faţa camerei de filmat. Şi să-ţi poţi împărtăşi gândurile, dar numai sub ameninţarea armei. Trebuie, de asemenea, să dai foarte bine pe peliculă. Şi, eventual, să nu porţi chiloţi".

Susţinere pentru Barack Obama

Alice Cooper i-a îndemnat pe americani să înceteze comentariile critice la adresa preşedintelui în exerciţiu, Barack Obama. Rockerul este de părere că liderul de la Casa Albă „mai are nevoie de doi ani" pentru a redresa economia americană. „Toată lumea vrea o rezolvare rapidă pentru orişice, mai ales americanii. Vrem ca totul să se rezolve acum şi, eventual, cu cinci minute în urmă", a declarat rockerul în cadrul emisiunii TV britanice, „The Andrew Marr Show".

Marilyn Manson este... „de speriat"

Marilyn Manson a fost votat drept artistul cu cele mai „înfricoşătoare" videoclipuri, într-un top online realizat de Billboard.com cu prilejul sărbătorii de Halloween. Rockerul american i-a surclasat pe ceilalţi „pretendenţi", graţie videoclipului din 1999, pentru piesa-cover „Sweet Dreams (Are Made of This)". Pe locul secund al topului figurează Michael Jackson cu videoclipul „Thriller" (un clasic al genului), iar locul trei i-a revenit lui Aphex Twin, cu clipul „Come To Daddy".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite