Cezar Ouatu, declaraţii despre orientarea sa sexuală: „Lumea are percepţii ciudate. Eu sunt cum m-a lăsat mama mea şi mama natură“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu (38 de ani) a făcut declaraţii cu privire la orientarea sa sexuală, după ce de-a lungul timpului au apărut speculaţii potrivit cărora artistul ar fi gay şi că ar ascunde acest lucru.

Cezar Ouatu a făcut comentarii pe marginea speculaţiilor apărute de-a lungul timpului cu privire la orientarea sa sexuală, într-un interviu pentru Libertatea.  

Artistul a precizat că este un susţinător al comunităţii LGBT, dar că nu este gay. În plus, cântăreţul a mărturisit că „lumea are percepţii ciudate“, iar el, în postura de artist, joacă anumite roluri. Cezar Ouatu a participat în show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1, unde majoritatea transformărilor sale au fost fie în artişti gay, fie în cântăreţe celebre. 

„Eu sunt cum m-a lăsat mama mea şi mama natură, heterosexual (…). Cred că unul dintre cele mai urmărite momente din trei sezoane «Te cunosc de undeva» a devenit Cristi din Banat. Un personaj pe care l-am adus cu anumite valenţe actoriceşti la nivelul unui personaj, adică i-am făcut un mare bine acestui domn care, din câte ştiu, este homosexual. Tocmai ăsta este avantajul meu, să spun într-un fel, şi talentul de a reuşi să întruchipez şi să am o disociere dintre scenă şi viaţa de zi cu zi. Lumea uneori are percepţii ciudate. Ideea este că noi suntem artişti şi jucăm anumite roluri, dar rolul vieţii noastre e diferit“, a declarat Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu în rolul Angelei Gheorghiu, în show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 FOTO Antena 1

cezar ouatu transformat in angela ghoerghiu la te cunosc de undeva foto antena 1

Cezar Ouatu, contratenor român, este cunoscut publicului în special datorită ediţiei din 2014 a concursului Eurovision, unde a şocat prin apariţia sa scenică aparte şi a impresionat prin vocea specială. 

CV Cezar Ouatu

Numele: Florin Cezar Ouatu

Data şi locul naşterii: 18 februarie 1980, Ploieşti, judeţul Prahova

Starea civilă: necăsătorit

Studiile şi cariera:

În anul 2000 a absolvit Colegiul de Artă „Carmen Sylva“ din Ploieşti.

În 2001 este admis la Conservatorul „Giuseppe Verdi“ din Milano.

În 2004 a absolvit Conservatorul din Milano, secţia canto clasic, cu nota maximă.

În 2003 a debutat ca artist de canto clasic pe scena Teatrului „La Fenice“ din Veneţia.

A obţinut numeroase premii la concursurile şi festivalurile de profil din Milano, Dresda şi Barcelona.

În 2013 câştigă faza naţională Eurovision cu piesa „It’s my life“, compusă de Cristian Faur. În acelaşi an, s-a angajat la Filarmonica din Ploieşti, unde şi tatăl său a fost flautist.

În 2014 participă la concursul Eurovision, organizat în acel an la Malmo, Suedia, unde se clasează pe locul al 13-lea. 

Locuieşte în: Ploieşti. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite