Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor din România: „Ne simţim ca nişte ciudăţenii de la circ. Arătăm ca nişte băieţei de 12 ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gemenele Gabriela
şi Monica Irimia care formează trupa Cheeky Girls şi-au mărit
sânii pentru 33.000 de euro FOTO Adevărul
Gemenele Gabriela şi Monica Irimia care formează trupa Cheeky Girls şi-au mărit sânii pentru 33.000 de euro FOTO Adevărul

Vedete cunoscute din România şi nu numai tind să apeleze la operaţii estetice pentru a-şi corecta anumite defecte. Dar nu de fiecare dată rezultate sunt cele aşteptate. În categoria celor mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România se încadrează nume precum Elena Băsescu, Anda Adam, fetele de la Cheeky Girls şi Daniela Györfi.

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Elena Băsescu şi-a tatuat conturul buzelor

Elena Băsescu (34 de ani), fiica cea mică a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, şi-a modificat forma nasului şi şi-a tatuat conturul buzelor în 2001, pe când avea 20 de ani. Presa tabloidă scrie că Elena şi-a mai efectuat operaţii estetice la nivelul buzelor în 2007, dorind să scape de un complex legat de profilul ei. Intervenţia din 2007 a costat-o 1.000 de euro şi a avut loc la Bacău, scrie eva.ro. Elena Băsescu foloseşte frecvent acid hialuronic pentru a avea buzele pline.

elena basescu FOTO Mediafax

Elena Băsescu FOTO Mediafax

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Anda Adam cere prelucrarea fotografiilor în care i se văd sânii

„Mi-am dat seama că semănam la piept cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam două variante: să mă îngraş sau să-mi pun silicoane“, şi-a motivat cântăreaţa Anda Adam (34 de ani) alegerea de a-şi pune silicoane în 2002, în cadrul emisiunii „Conferinţa de presă“. Acţiunea i-a garantat vedetei o şedinţă foto pentru revista „Playboy“, în schimbul sumei de 5.000 de euro. Cântăreaţa este conştientă de aspectul ciudat al decolteului ei şi cere adeseara prelucrarea fotografiilor de promovare, scrie „Cancan“.

image

Anda Adam FOTO sport.caplimpede.ro

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Cheeky Girls: „Ne simţim ca nişte ciudăţenii de la circ. Arătăm ca nişte băieţei de 12 ani“

Cele două surori gemene Gabriela şi Monica Irimia (33 de ani fiecare), care formează trupa Cheeky Girls, dornice să-şi mărească dimensiunile sânilor, au apelat la o operaţie estetică în valoare de 24.000 de lire sterline (33.000 de euro). „Este cel mai mare coşmar al nostru. Ne simţim ca nişte ciudăţenii de la circ. Suntem deformate. Arătăm ca nişte băieţei de 12 ani“, declarau cele două în 2007, subliniind nereuşita operaţiei. Pe de altă parte, vedetele au mai avut încă o operaţie în 2009, la o clinică din Cluj, pentru a corecta „greşeala“.

cheeky girls

Cheeky Girls FOTO Pro TV

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Daniela Györfi are 400 de mililitri de silicon în sâni

Cântăreaţa Daniela Györfi (46 de ani) a apeliat pentur prima dată la operaţii estetice în la începutul anului 2000, ca mai apoi să pozeze în revista „Playboy“. Ulterior, vedeta s-a plâns că pozele au dezavantajat-o şi a hotărât să-şi schimbe de mai multe ori silicoanele, fiind nemulţumită de aspectul sânilor ei. Györfi are 400 de mililitri de silicon în sâni şi mărturiseşte că nu îşi găseşte sutiene potrivite în România.

image

Daniela Györfi FOTO Arhivă

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Claudia Pavel (Cream) a avut nasul umflat

Claudia Pavel (30 de ani) şi-a efectuat prima rinoplastie (n.r. - operaţie chirurgicală plastică sau reparatorie efectuată cu scopul de a reface un nas distrus, diform sau mutilat) în 2006, numai că rezultatul nu a fost cel dorit, vedeta având o serie de complicaţii după ce faţa i s-a umflat şi a fost nevoită să nu facă efort timp de două săptămâni. „La scurt timp după operaţie mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez“, declara ea pentru „Click“. Între timp, Cream şi-a corectat nasul printr-o operaţie efectuată de un chirurg grec.

image

Claudia Pavel FOTO Arhivă

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor din România: Doria Ivan îndeamnă femeile să nu recurgă la operaţii estetice

Doria Ivan (38 de ani), fostă vedetă a postului Naţional TV, convinsă că operaţiile estetice îi vor spori succesul, şi-a făcut, în 2003, mai multe operaţii chirurgicale plastice la nivelul şoldurilor, abdomenului şi sânilor. Dar, aceeaşi vedetă, a oferit un sfat femeilor dornice să facă operaţii estetice, prin care le sfătuia să se gândească de două ori înainte de a trece sub bisturiu. „Nu vă grăbiţi spre clinicile de înfrumuseţare. Mai ales când sunteţi foarte tinere. Nu e Raiul. Operaţiile estetice nu vă fac mai fericite. Dacă le faceţi dintr-un moft, cu siguranţă mai târziu veţi regreta“, declara ea pentru „Click“.

image

Doria Ivan FOTO Libertatea

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedelor internaţionale:

La nivel internaţional, Janet Jackson (48 de ani), cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson, a trecut printr-o operaţie estetică de mărire a sânilor.

Tori Spelling (42 de ani), vedeta din serialul „Beverly Hills 90210“, şi-a făcut implanturi cu silicon. Actriţa a încercat şi rinoplastia.

Victoria Beckam (40 de ani) a apelat la operaţie de mărire a sânilor. În 2008, Victoria, fostă membră a trupei Spice Girls, a dat în judecată o revistă britanică pe motiv că aceasta ar fi publicat articole în care se spune că soţia fotbalistului David Beckham foloseşte pastile pentru slăbit pentru a se menţine în formă.

Donatella Versace (60 de ani) a făcut de mai multe ori operaţii de facelift şi mărire a buzelor. Aproape că nu există zonă a feţei pe care medicii să nu fi intervenit, iar rezultatele sunt cu adevărat şocante. Buzele deformate, pielea flască şi foarte ridată şi nasul strâmb sunt o dovadă că operaţiile estetice pot face mai mult rău decât bine.

donatella versace
donatella versace

Donatella Versace FOTO „Daily Mail“

Priscilla Presley (69 de ani), fostă soţie a cântăreţului rock’n’roll Elvis Presley, s-a ales, în urma încercării de a-şi schmba aspectul, folosind injecţii cu botox, cu buze umflate şi o faţă desfigurată.

Pamela Anderson (47 de ani), actriţă cunoscută pentru rolul din „Baywatch“, a devenit celebră datorită implanturilor cu silicon. La un moment dat, aceasta şi le-a scos pentru ca trupul ei „să-şi revină la starea iniţială“. În 2004, Pamela s-a operat din nou, mărindu-şi sânii şi mai mult, dar a recunoscut că a mers prea departe, promiţând că nu mai vrea să-şi facă alte intervenţii.

image

Pamela Anderson FOTO GettyImages/Gulliver

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite