Ce pensii au actrița Ileana Stana Ionescu și soțul ei, actorul Andrei Ionescu. „Am avut noroc cu Ion Caramitru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soții Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și Andrei Ionescu (96 de ani) se străduiesc să nu pună la suflet necazurile vieții, să rămână optimiști, indiferent de situație, potrivit playtech.ro. Au o pensie decentă, încearcă să mănânce cât mai potrivit vârstei și să se odihnească foarte bine.

Ileana Stana  și Andrei Ionescu au un fiu care este medic în SUA. FOTO Colaj Click!
Ileana Stana și Andrei Ionescu au un fiu care este medic în SUA. FOTO Colaj Click!

Într-un interviu în exclusivitate pentru, Playtech, actorul Andrei Ionescu a vorbit despre  secretele longevității cuplului lor.

De patru decenii, același mic dejun

În fiecare zi, de mai bine de patru decenii, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au același meniu la micul dejun: cafea, apoi o combinație de cereale, măr ras,  banană, nuci, semințe, peste care pun lapte.

Actorul mărturisește că nu se abat de la acest meniu și că soția sa evită produsele din carne, și nici el nu ține să le aibă în meniu.

Fostul actor al Teatrului Național din București a mărturisit că, la prânz, el și soția sa se axează pe legume, iar cina este, de asemenea, una ușoară, cu mențiunea că ora de servire a ultimei mese a zilei este 19.

Amândoi încearcă să se odihnească foarte bine și să evite supărările.

„Cred că cel mai important, ca să ai o viață lungă, este să nu te superi! E bine să fii înțelegător cu cei din jur, să îți vezi de viața ta, să nu ripostezi”, mărturisește actorul, pentru sursa citată.

Ce pensii au celebrii actori

Cuplul nu se confruntă cu probleme financiare la pensie, veniturile încasate fiind suficiente  pentru o viață decentă, după cum spune actorul.

„Noi, actorii mai vechi, de la Teatrul Național, am ieșit cu pensii bune, de peste 4.000 de lei, (...) am avut noroc cu Ion Caramitru, fostul director al teatrului. El s-a zbătut să avem pensii decente”, a mai mărturisit Andrei Ionescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite