Carmen Iohannis a dus-o pe Brigitte Macron la rotiserie. Imagini cu prima-doamnă a Franţei în pauza de masă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După întâlnirea oficială de la Cotroceni, a urmat un program mai puţin formal, unde cuplurile Iohannis şi Macron s-au simţit relaxaţi şi s-au putut cunoaşte mai bine.

Pe agenda oficială a perechii prezidenţiale franceze s-a aflat şi muzeul etnografic din Bucureşti, unul dintre locurile cu care ne mândrim şi în care le arătăm străinilor cine suntem şi de unde provenim.

Emmanuel Macron şi Klaus Iohannis au ajuns la Muzeul Satului în jurul orei 19.00, cu o întârziere de aproximativ o oră şi jumătate. În cele 40 minunte petrecute la Muzeul Satului, cuplurile prezidenţiale au vizitat Casa de la Şanţ din Bistriţa, unde Brigitte Macron şi Carmen Iohannis au primit vase din ceramică de Horezu, Biserica de la Dragomireşti, Maramureş, o casă din Teleorman şi Casa de la Jurilovca, unde Emannuel Macron şi Klaus Iohannis au primit opinci.

Tot ieri, Prima Doamnă a  Franţei a avut parte şi de o experienţă inedită, venită la sugestia soţiei preşedintelui Klaus Iohannis. Pe intinerariul acesteia s-a regăsit o oprire la o rotiserie franceză din zona Calea Victoriei, unde Brigitte Macron a ”inspectat” produsele şi s-a pozat alături de – cel mai probabil – proprietarul rotiseriei.

Vezi aici mai multe fotografii inedite cu Brigitte Macron în timpul vizitei la Bucureşti!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite