Brad Pitt iubește din nou. Prima relație serioasă după despărțirea de Angelina Jolie FOTO

0
Publicat:

La șase ani după separarea de soția sa, Brad Pitt pare din nou fericit alături de o nouă parteneră. Ines de Ramon este fosta soție a actorului Paul Wesley, din „Jurnalele vampirilor“.

Brad Pitt Foto profimedia 0738343669 (1) jpg

În urmă cu câteva zile, starul din „Bullet Train“ și Ines de Ramon au fost fotografiați împreună în Los Angeles, la un cocert susținut de Bono, de la U2. Lor li s-au alăturat Cindy Crawford, soțul ei Rande Gerber și Sean Penn. Brat Pitt (58 de ani) și Ramon (32 de ani) au avut câteva gesturi afectuoase, surprinse în fotografii, relatează foxnews.com.

Totuși, surse din anturajul lor spun că relația lor durează de luni bune și este prima relație serioasă a lui Pitt după despărțirea de Jolie. Cei doi „sunt împreună de câteva luni și Brad este foarte interesat de ea“, a spus o sursă apropiată celor doi, citată de revista People.

Brad Pitt și Ines de Ramon
Brad Pitt și Ines de Ramon

„Ines este drăguță, distractivă și energică. Are o personalitate grozavă. Lui Brad îi place să petreacă mult timp cu ea“, a adăugat sursa. Ines de Ramon lucrează în industria bijuteriilor de aproape un deceniu, dar este pasionată de nutriție și fitness. Ea vorbește fluent franceza, germana, spaniola, italiana și engleza. A fost căsătorită cu starul din serialul „Jurnalele vampirilor“, Paul Wesley, de care a divorțat în acest an, după trei ani de mariaj.

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt şocau o lume întreagă atunci când depuneau actele de divorț. Anul acesta s-a aflat și motivul rupturii: o altercaţie între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, în timpul unui zbor cu avionul. 

După ani întregi în care nu au existat detalii, o anchetă FBI a scos la iveală amănunte șocante. Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soţia sa, a scuturat-o de umeri şi a ţipat la ea acuzând-o că este răspunzătoare de distrugerea familiei. Toate acestea sub ochii copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său agresat verbal. La câteva zile de la acest incident, Angelina Jolie a decis să divorţeze de Brad Pitt. 

Ines de Ramon și fostul ei soț, actorul Paul Wesley
Ines de Ramon și fostul ei soț, actorul Paul Wesley FOTO Profimedia
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite