Brad Pitt a fost cel mai bun partener de sex al Angelinei Jolie. „Erau de-a dreptul perverşi”. Viaţa intimă a fostului cuplu hollywoodian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi actori au decis să se despartă în 2016, după 12 ani petrecuţi împreună şi şase copii. Divorţul lor a şocat o lume întreagă pentru simplul fapt că păreau atât de potriviţi împreună. Şi chiar se potriveau de minune între aşternuturi...

Pe vremea când Brad şi Angie erau nedezlipiţi unul de altul, un amic de-al lor nu s-a putut abţine să nu detalieze despre viaţa intimă a celor doi amorezi în presa americană. Astfel, sursa care şi-a dorit să rămână anonimă a ţinut să precizeze că relaţia celor două superstaruri era nemaipomenită în dormitor şi că Angelina se lăuda cu performanţele partenerului ei de viaţă în pat.

„Cel mai bun partener de sex din viaţa ei”, aşa îl descria Jolie pe cel care i-a devenit soţ şi tată al celor şase copii ai ei. Şi Angie nu era deloc uşor de satisfăcut, având în vedere că avea deja ceva experienţă la acest capitol, dar şi pretenţia de la partener să fie destul de dur cu ea şi... jucăuş, în acelaşi timp.

Mai mult de-atât, Angelina se asigura tot timpul că avea tot ce-i trebuia pentru o partidă reuşită de sex. Pe lângă partenerul ei sexy, avea adesea nevoie de câteva elemente esenţiale din cutia ei specială de pe noptiera dormitorului conjugal. Ce conţinea acea cutie? Jucării sexuale, evident!

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite