Ashton Kutcher către Charlie Sheen, care l-a atacat pe Twitter: „Omule, taci dracului din gură!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashton Kutcher a răspuns comentariilor răutăcioase la adesa lui, lansate de Charlie Sheen FOTO Reuters
Ashton Kutcher a răspuns comentariilor răutăcioase la adesa lui, lansate de Charlie Sheen FOTO Reuters

Ashton Kutcher a reaprins conflictul dintre el şi Charlie Sheen, după ce i s-a adresat direct celui din urmă, rugându-l să înceteze să-l mai denigreze prin intermediul reţelelor sociale.

Charlie Sheen nu a fost deloc discret cu privire la părerea lui despre Ashton Kutcher, cel care l-a înlocuit în serialul de succes „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and Half Men“, după cum informează uk.eonline.com.  

De cele mai multe ori Sheen şi-a exprimat opiniile cu privire la Kutcher pe Twitter: „nu mai vomita pe vechiul meu show genial“, a scris, luna trecută, Sheen pe Twiiter.

Prezent în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“, Ashton Kutcher, în vârstă de 35 de ani, a fost întrebat dacă producătorii îi mulţumesc că nu este Charlie, care a fost concediat în 2011 din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Chuck Lorre, creatorul serialului. 

„Încerc să fac lucrurile altfel decât Charlie“, a răspuns actorul, precizând că a început să se simtă mult mai confortabil în timpul filmărilor. 

„La început am crezut că va fi uşor. Asta pentru că am jucat în That ‘70s Show, am luat o pauză de la seriale şi acum, am revenit. De fapt, mi-a luat mai mult timp decât am crezut pentru a mă reobişnui cu munca pentru seriale. Să intru din nou în ritm şi acum simt că show-ul merge într-o direcţie bună“, a explicat actorul care are o relaţie cu Mila Kunis. 

Întrebările cu privire la serial se pare că i-au reamintit actorului de atacurile din partea celui al cărui loc îl ocupă acum şi nu a ratat ocazia de a-i da o replică: „Omule, taci dracului din gură! Serios. Este de ajuns. Au trecut trei ani şi tu continui să mă ataci pe Twitter. Serios?“.

Şi chiar dacă Charlie Sheen declara la momentul concedierii declara că îşi doreşte „din adâncul inimii tot ce e mai bun pentru sezonul ce va urma. Am petrecut opt ani minunaţi împreună şi ştiu că vor continua să facă o treabă bună“, actorul a ţinut să răspundă cerinţei lui Kutcher printr-un mesaj irnoic.

„Ashton, am primit mesajul. Îmi pare atât de rău. Ai vorbit exact ca mine! Bună treabă! Greşeala mea, eram supărat din alte motive şi m-am descărcat pe tine. Sper că eşti bine. XOX (pupici şi îmbrăţişări, n.r.)“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite