Andreea Marin, reacţie la valul de critici privind nepăsarea faţă de ultima apariţie a Stelei Popescu: „Nu a fost nimeni indiferent, doar că nu suntem doctori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin, care a asistat la ultima apariţie publică a regretatei Stela Popescu, a oferit un răspuns scurt celor care o acuză pe ea şi pe cei prezenţi la eveniment că nu au reacţionat în niciun fel după ce actriţa a avut un comportament îngrijorător pe scenă, prezentând simptomele unui accident vascular cerebral.

Cu doar două zile înainte să fie găsită moartă în propria locuinţă, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul căreia a fost recompensată pentru întreaga carieră. Când a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul, actriţa a ţinut un discurs incoerent, era vizbil agitată, nu putea ţine microfonul în mână, iar la un moment dat chiar a scăpat premiul din mână fără a sesiza acest lucru. „Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“, a spus la un moment dat Stela Popescu. 

Din păcate, nimeni din sală nu a părut că realizează gravitatea situaţiei, potrivit imaginilor difuzate ulterior de Antena 1, în care se pot distinge chicoteli din public, iar prezentatorii şi viceprimarul Sectorului 2, Cristian Popescu, cel care i-a înmânat premiul actriţei, zâmbesc şi sunt vizibil contrariaţi de comportamentul artistei. La un moment dat, discursul Stelep Popescu este întrerupt de aplauze. 

Oamenii, şocaţi că nimeni nu a conştientizat gravitatea situaţiei

După ce filmarea momentului s-a răspândit în spaţiul public, numeroşi internauţi i-au condamnat pe cei care au asistat la momentul greu de privit şi i-au acuzat că au ignorat toate semnele care indicau că actriţa este într-o stare de sănătate precară. De asemenea, actriţa Oana Pellea s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu s-a gândit să cheme Salvarea deşi era „mai mult decât evident că actriţa are nevoie de ajutor“.

Andreea Marin a devenit principala ţintă a criticilor, după ce a publicat un mesaj de condoleanţe însoţit de o imagine din seara respectivă în care apare alături de Stela Popescu. 

„Doamna Andreea, sunt foarte revoltată, doamna Stela Popescu astăzi ar fi trăit dacă cineva din sală, atunci când a început să vorbească, şi-ar fi dat seama de incoerenţa în vorbire, nervozitatea care o stăpânea, dezorientarea şi slăbiciunea mâinii stângi. În momentele acelea, Stela Popescu a suferit o ischemie cerebrală, cu tratament adecvat putea fi salvată. Nu cunosc rezultatul de la IMl, dar mai mult ca sigur a făcut un accident vascular major care i-a fost fatal. Îmi pare foarte rău, putea să mai trăiască. Organizatorii au râs, cei din sală au aplaudat şi iată rezultatul. Nu condamn pe nimeni, dar mai multă grijă şi atenţie pentru cei din jurul nostru ar fi benefică“, „A fost un mare exemplu şi nu ai avut capacitatea să vezi că se întâmplă ceva cu ea. Stela Popescu a murit cu zile sub ochii oamenilor indiferenţi!“, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor care sunt fermi convinşi că actriţa ar fi fost încă în viaţă dacă cineva ar fi luat atitudine. 

Andreea Marin: „Nu ne-am putut gândi atât de departe...“

Într-un răspuns la valul de comentarii de pe pagina personală de Facebook, Andreea Marin a oferit o explicaţie scurtă: „Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori... A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe... o vedeam nemuritoare... aşa cum l-am văzut şi pe tatăl meu...“

Nici Andreea Marin şi nici Monica Anghel, prezentă şi ea la gala respectivă, nu au putut fi contactate de reporterii „Adevărul“ până la momentul publicării acestei ştiri.

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv, cel mai probabil produs cu două-trei zile în urmă, şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru agenţia News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei.

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase“, unde admiratorii, prietenii şi colegii îi pot aduce un ultim omagiu până duminică, zi în care va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica. Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998. 

   

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite