Alin Oprea, la 18 ani de la destrămarea Talisman, despre Tavi Colen: „M-a înjunghiat pe la spate” VIDEO

0
Publicat:

În urmă cu ani de zile, Alin Oprea și Tavi Colen formau o echipă redutabilă, ca soliști ai trupei Talisman, dar drumurile lor s-au separat definitiv în 2006. La mai bine de 18 ani, de la despărțire, Alin Oprea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, adevăratele motive care au dus la destrămarea trupei. 

Alin Oprea și Tavi Colen nu au îngropat nici acum securea războiului.

Alin Oprea: „Pentru Tavi au contat doar succesul, banii și femeile!”

Cei doi foști colegi au ajuns să nu-și mai vorbească deloc, după ruptura care a survenit în 2006, iar de atunci, singurul care a ieșit la rampă cu fel de fel de acuzații a fost Tavi Colen.

 „Lui Tavi Colen i se potrivește zicala: <<HOȚUL STRIGĂ HOȚII!>> El m-a înjunghiat pe la spate nu invers! El mi-a furat munca de o viață, nu invers! Nu l-au interesat niciodată munca, muzica sau publicul. Au contat doar succesul, banii și femeile!”, a declarat acum Alin Oprea.   

Alin Oprea și Tavi Colen, pe când formau trupa Talisman. FOTO Click!
Alin Oprea și Tavi Colen, pe când formau trupa Talisman. FOTO Click!

 „Eu am dat numele formației! El credea că se referă la << taliban>>”

Alin Oprea s-a arătat indignat de denigrarea pe care i-a făcut-o fostul său coleg și a povestit cum a pornit proiectul Talisman:

„Tavi nici măcar nu știa ce semnifică cuvântul Talisman. A trebuit să consulte dicționarul cănd i-am propus această titulatură, crezând că se referă la <<taliban>> (...) Piesele primului album Talisman 1997, inclusiv mega hit-ul <<Talisman>> au fost compuse de mine și cântate încă din 1993 cu trupele Sin, Compact și Sfinx Experience dar și solo”.

 „Tavi s-a autoproclamat abuziv Președintele Fundației Culturale Talisman”

 Alin Oprea a vorbit și despre cum s-a ajuns la neîncredere.

„În 1998, Tavi Colen se autoproclamă abuziv Președintele Fundației Culturale Talisman, organismul care gestiona toată activitatea trupei: contractele, banii și bunuri ale Formației Talisman, eu rămânând practic fară nici un drept patrimonial. Dacă până atunci eram ca doi frați, după acest moment, încrederea mea în Tavi Colen a dispărut, considerând acțiunea lui de a se autoproclama Președintele Fundației Talisman, drept TRĂDARE!”, a explicat solistul.

Alin a dezvăluit, în premieră, că Tavi ar fi recurs la un adevărat șantaj emoțional, punând o serie de condiții ca să nu părăsească trupa.

 Interviul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite