Adrian Țuțu și-a lansat primul videoclip. Iată despre ce cântă „cel mai talentat român“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Țuțu
Adrian Țuțu

La aproape un an şi jumătate de la primirea trofeului „Românii au talent", Adrian Ţuţu și-a lansat primul său single şi un videoclip.

Melodia „Cum ar fi?“ este realizată împreună cu Nicola. Cu un look nou, el cântă despre cum este să ajungi să fii superstar și să ai tot ce-ți dorești, videoclipul amintind de preselecția la „Românii au talent“.

„Acum mă concentrez pe cariera mea muzicală, iar asta se va întâmpla mult timp de aici înainte. În ultimele luni am lucrat la primul meu album, din care am ales şi acest nou single, urmând ca pe viitor să lansez şi următoarele piese de pe acest album“, a declarat tânărul în vârstă de 19 ani.

Adrian Ţuţu a fost ales marele câştigător al primului sezon al emisiunii „Românii au talent", în aprilie 2011. Adolescentul din Focşani a impresionat publicul cu talentul său, dar şi cu povestea sa emoţionantă de viaţă. Adrian a rămas orfan la nici 5 ani. Şi-a descoperit talentul la 14 ani, când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Despre concursul „Românii au talent" a aflat de la un prieten şi s-a înscris imediat pe site-ul emisiunii. Pe tren spre Bucureşti a compus şi piesa care l-a făcut vestit: „E evident, românii au talent". Totuşi, el a fermecat publicul şi juriul cu o altă melodie, „Sunt român, deci pot", pe care a cântat-o în marea finală. A câştigat premiul de 120.000 de euro, dar şi şansa de a-şi construi o carieră muzicală. 

După participarea la show-ul talentelor, viaţa tânărului hip-hoper s-a schimbat complet. S-a mutat la Bucureşti, unde lucrează de aproape un an şi jumătate la primul său album. Proiectul nu este încă finalizat, dar reprezintă primul mare pas din cariera sa muzicală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite