Adolescentă violată în timpul unui concert susţinut de Keith Urban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keith Urban, în vârstă
de 46 de ani, este un apreciat cântăreţ de muzică country, care a
fost recompensat cu numeroase premii, printre care şi patru Grammy
FOTO AFP
Keith Urban, în vârstă de 46 de ani, este un apreciat cântăreţ de muzică country, care a fost recompensat cu numeroase premii, printre care şi patru Grammy FOTO AFP

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost violată în timpul unui spectacol susţinut de Keith Urban, acelaşi show în urma căruia alte 20 de persoane au fost spitalizate după ce au consumat alcool peste măsură.

Violul a avut loc în faţa fanilor care se înghesuiau să ajungă la timp pentru concertul lui Keith Urban, susţinut, în aer liber, în Massachusetts. Atacul tânărului Sean Murphy (18 ani) asupra adolescentei a fost oprit după ce o femeie din mulţime l-a împins, iar victima s-a a fugit, totul în timp ce unii dintre fani au filmat întreaga scenă, au declarat reprezentaţii poliţiei locale pentru CNN. La scurt timp după incident, Murphy a fost arestat şi acuzat de viol.

Murphy a pledat nevinovat şi a scăpat cu o amendă de 10.000 de dolari. În ciuda unui aşa-zis viol, avocatul tânărului de 18 ani a declarat că „actul a fost unul consensual şi nu a fost o agresiune sexuală; a fost un act intim care, din nefericire, s-a petrecut într-un loc public“. „Domnul Murphy regretă profund acest incident, iar eu sunt foarte sigur că şi tânăra are acelaşi sentiment. Fata nu a fost nici în stare de ebrietate, nici sub influenţa drogurilor la momentul respectiv. Domnul Murphy nu are niciun fel de antecedente penale“, a completat avocatul.

La acelaşi concert, 20 de persoane au fost spitalizate, iar alte 50 au fost reţinute de poliţie după ce reprezentaţii legii au înregistrat „probleme legate de consumul de alcool“. Keith Urban a postat pe YouTube un clip video în care şi-a arătat entuziasmul pe care l-a resimţit din partea fanilor la concertul din Massachusetts, iar reprezentantul său nu a făcut niciun fel de comentariu cu privire la incident, lăsând totul în seama autorităţilor.

Keith Urban, în vârstă de 46 de ani, este un apreciat cântăreţ de muzică country, care a fost recompensat cu numeroase premii, printre care şi patru Grammy, apărând şi în juriul emisiunii „American Idol“. Este căsătorit din 2006 cu Nicole Kidman, cu care are două fetiţe, Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010 de o mamă surogat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite