Actrița Ioana Ginghină se mărită. Unde are loc nunta la care nu se mănâncă sarmale: „Se va găti aici totul“

0
Publicat:

Actrița Ioana Ginghină se mărită din nou, la 4 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Sâmbătă, pe 23 septembrie, aceasta se va cununa civil cu iubitul său, iar petrecerea va avea loc în curtea casei, într-un cadru retrâns.

Ioana Ginghină se mărită sâmbătă cu Cristi Pitulice FOTO Instagram
Ioana Ginghină se mărită sâmbătă cu Cristi Pitulice FOTO Instagram

Doar cei apropiați, aproximativ 40 de persoane, vor luat parte la fericitul eveniment, relatează click.ro. Actrița a povestit că preparatele vor fi gătite pe loc-cooking show, iar invitații se vor delecta numai cu bunătăți.

"Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei. Este singura nuntă la care mă interesează ce se întâmplă efectiv și nu neapărat cum mă îmbrac, ce fac, în ce sens", a spus actrița.

Citește articolul complet pe click.ro 

Actrița Ioana Ginghină a vorbit fără rețineri, în urmă cu câteva luni, despre perioadele de la începutul carierei sale când o ducea extrem de greu. Frumoasa artistă nu s-a sfiit să dezvăluie faptul că uneori nu avea ce mânca. Pâinea cu margarină salva situația, însă de multe ori pâinea era mucegăită.

Ioana Ginghină a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

Într-un interviu pentru impact.ro, actrița a recunoscut că a trecut prin momente grele, atunci când s-a mutat în București, pentru a studia. Ea locuia alături de familie în Sibiu și s-a mutat în Capitală pentru studii. Aici a început să facă figurație la Teatrul Ion Creangă, apoi a fost angajată.

Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo. Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a povestit actrița.

Ca să aibă bani, Ioana Ginghină a lucrat pe unde s-a putut. Nu s-a dat în lături de la nicio muncă cinstită: a împărțit fleyere, periuțe de dinți, se îmbrăca în clovn, toate pentru a avea un venit decent.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite