Actorul Dwayne „The Rock” Johnson: „Mai multe partide politice mi-au cerut să candidez la președinția SUA”

0
Publicat:

Actorul și fostul luptător de wrestling spune că mai multe partide l-au abordat „unul după altul" în 2022, după ce un sondaj a arătat că 46% dintre americani ar susține candidatura sa la președinție.

Dwayne Johnson se gândește să candideze la președinția SUA FOTO arhivă Adevărul
Dwayne Johnson se gândește să candideze la președinția SUA FOTO arhivă Adevărul

Dwayne „The Rock" Johnson a dezvăluit că mai multe partide politice l-au abordat anul trecut pentru a vedea dacă va candida la președinția SUA, după ce un sondaj a arătat că 46% dintre americani ar susține campania sa.

Apărut ca primul invitat al noului podcast Spotify „What Now?" al lui Trevor Noah, actorul și fostul luptător WWE a declarat că un sondaj realizat în 2021 pe 30.000 de adulți americani a făcut ca „partidele" să îl contacteze pentru a-l întreba dacă este interesat să candideze la sfârșitul anului 2022.

„A fost un sondaj interesant care s-a întâmplat și am fost foarte mișcat de asta", a spus Johnson, potrivit The Guardian.

„Am fost cu adevărat uimit și am fost foarte onorat. Voi împărtăși cu voi această mică parte: la sfârșitul anului 2022, am primit o vizită din partea mai multor partide, care m-au întrebat dacă voi candida și dacă aș putea candida.”

„A fost o mare chestie și a venit din senin", a adăugat el. „A fost una după alta, și au adus în discuție acel sondaj, și au adus și propriile lor cercetări aprofundate care ar dovedi că dacă aș merge vreodată pe acest drum [aș fi un concurent real]. Totul a fost foarte suprarealist, pentru că acesta nu a fost niciodată obiectivul meu. Scopul meu nu a fost niciodată să fiu în politică. De fapt, sunt multe lucruri pe care le urăsc în politică", a spus Johnson.

Cu toate acestea, Johnson, care s-a descris ca fiind „centrist" și „independent politic" și a susținut public campania președintelui american Joe Biden pentru 2020, și-a împărtășit în mod deschis interesul de a candida în trecut.

În 2016, el a declarat pentru GQ: „Nu pot să neg că gândul de a fi guvernator, gândul de a fi președinte, este seducător". Un an mai târziu, el a declarat pentru Variety că campania prezidențială din 2024 este o „considerație realistă".

Sitcomul său Young Rock se articulează chiar în jurul candidaturii sale la președinția SUA în 2032, Johnson jucând rolul viitorului său eu în timp ce dă interviuri despre momente din viața sa timpurie care structurează fiecare episod.

„Dacă asta își doresc oamenii, bineînțeles că m-aș gândi serios”

Răspunzând la sondajul menționat mai sus în 2021, Johnson a scris pe Instagram: „Nu cred că părinții noștri fondatori și-au imaginat niciodată un tip de patruzeci și patru de ani, chel, tatuat, pe jumătate negru, pe jumătate samoan, care bea tequila, conduce camionete, poartă un rucsac și se alătură clubului lor - dar dacă se va întâmpla vreodată, ar fi o onoare pentru mine să vă servesc pe voi, poporul."

Dar anul trecut părea să se fi răzgândit, spunând la CBS Mornings că „nu se mai pune problema" din cauza îndatoririlor sale de părinte a trei fiice, care au acum 22, șapte și cinci ani.

„Cel mai important lucru pentru mine este să fiu tătic în primul rând, mai ales în această perioadă, această perioadă critică din viața fiicelor mele", a spus el.

La podcastul lui Noah, Johnson a spus că slujba sa de luptător l-a îndepărtat adesea de fiica sa cea mare, Simone, „și nu vreau asta pentru micuțele mele acum".

„Aceasta a fost una dintre discuțiile mele principale cu părțile, care în cele din urmă au fost de genul: „Da, dar ceilalți au făcut-o așa"", a adăugat el.

Johnson nu a exclus posibilitatea de a candida în viitor, spunându-i lui Noah: „Dacă asta este în cele din urmă ceea ce ar dori oamenii, atunci bineînțeles că m-aș gândi la asta".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite