Statuia lui Dwayne „The Rock” Johnson din Paris va fi „refăcută” după criticile legate de culoarea pielii

0
Publicat:

Un muzeu celebru din Paris, care găzduiește statui de ceară ale unor celebrități notabile, a anunțat că va „reface” statuia actorului american Dwayne „The Rock” Johnson, după ce acesta i-a criticat lipsa de realism. Referința a fost făcută, în special, cu privire la „culoarea pielii”, conform AFP.

The Rock FOTO Getty Images
The Rock FOTO Getty Images

Actorul, cunoscut pentru originile sale afro-americane și samoane, a aderat la glumele și ironiile aduse statuii sale recent dezvăluite în muzeu, care îl prezintă cu un ten deschis, considerat nepotrivat de către mulți.

El a scris pe Instagram: „Vreau să știți că voi cere echipei mele să îi contacteze pe prietenii noștri de la muzeul Grevin din Paris, Franța, pentru a lucra la aducerea la zi a statuii mele de ceară cu detalii importante și îmbunătățiri, începând cu culoarea pielii.”

Muzeul Grevin a anunțat că va „retușa statuia în această seară” și va dezvălui o nouă versiune în dimineața următoare.

„Vor lucra toată noaptea pentru a o aduce mai mult în concordanță cu așteptările fanilor săi”, a declarat Yves Delhommeau, directorul general al muzeului Grevin, menționând că echipa va ajusta și iluminatul statuii.

Dwayne „The Rock” Johnson va vizita muzeul ulterior, pentru a evalua eventuale alte modificări.

Statuia actorului a fost dezvăluită în mediul online săptămâna anterioară, provocând un val de critici și glume.

„Îl faceți pe The Rock să semene cu David Beckham. Se pare că The Rock este pe cale să devină membru al familiei regale. Mă simt ușor jignit”, a comentat, în mod ironic, comediantul american James Andre Jefferson Jr. într-un videoclip partajat de actorul Dwayne Johnson.

Muzeul Grevin, care atrage anual 800.000 de vizitatori și găzduiește statui ale peste 250 de celebrități, a stârnit controverse în 2018 când a dezvăluit o statuie a președintelui francez Emmanuel Macron, recunoscând că aceasta nu a fost una foarte reușită. Realizarea unei statui de ceară durează aproximativ șase luni și costă între 50.000 și 60.000 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite