5 întrebări pentru Nicoleta Matei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nico (Nicoleta Matei) a împlinit la 1 februarie 40 de ani. Solista pregăteşte lansarea unui nou album.

1 „Adevărul": Ai împlinit recent 40 de ani. Cum te-ai simţit trecând acest prag simbolic?

Nico: Cel puţin în acest moment nu pot spune că am avut vreun sentiment aparte. Mulţi spun că este un prag psihologic, dar eu cred că depinde de felul în care te simţi fizic, dar mai ales psihic. Sunt unii care se simt destul de trecuţi la douăzeci şi ceva de ani... Alţii sunt fresh până la vârste mai înaintate.

2 În general, de sărbători, cum te împarţi între familie şi concertele pe care le susţii?

De cele mai multe ori am avut concerte şi evenimente de sărbători, aşa că am petrecut alături de familie, cu o zi înainte sau imediat după acestea.

Probabil că toţi artiştii procedează la fel.

3 Susţii vreun concert de Valentine's Day? Mulţi români sărbătoresc această zi „împrumutată"...

Din câte ştiu eu, nu foarte mulţi români serbează Valentine's Day, dar pe an ce trece, numărul celor care ţin cont de această sărbătoare internaţională este în creştere.

4 Mai merită să participi la festivaluri în România?

Eu cred că până la un moment dat merită să participi, mai ales la festivalurile importante, dacă-ţi place competiţia, dar nu la nesfârşit. Din păcate, nivelul lor a început să scadă faţă de anii trecuţi, dar sper să fie doar ceva de moment.

5 Ce proiecte ai pe plan muzical?

Până în vară voi lansa cel de-al patrulea album din cariera mea, voi filma un nou videoclip şi voi aborda un nou stil muzical. Toţi cei care au ascultat deja bucăţi de pe acest nou material au spus că este cel mai bun de până acum. Începând de anul acesta voi concerta alături de un band de instrumentişti, iar majoritatea apariţiilor mele vor fi alături de aceştia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite