Weekend cu filme de Oscar la Pro TV, înaintea galei de anul acesta VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul „Gravity“, câştigător a 7 premii Oscar, va fi difuzat sâmbătă, la Pro TV
Filmul „Gravity“, câştigător a 7 premii Oscar, va fi difuzat sâmbătă, la Pro TV

Pro TV sărbătoreşte Premiile Oscar, care vor avea loc luni (5 martie), cu unele dintre cele mai aşteptate şi îndrăgite filme care au primit celebra statuetă. Vineri, sâmbătă şi duminică, PRO TV a pregătit filme de Oscar, dintre care trei în premieră.

Vineri

Vineri, 2 martie, imediat după „Românii au talent“ (23.30), filmul „Lincoln“, regizat de Steven Spielberg, aduce povestea celui de-al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Difuzat în premieră la Pro TV, producţia Lincoln a primit, în 2013, două statuete ale Academiei Americane de Film, pentru Cel mai bun actor în rol principal (Daniel Day-Lewis) şi Cea mai bună scenografie

Sâmbătă

Cu nu mai puţin de şapte premii Oscar, filmul „Gravity: Misiune în spaţiu“, cu Sandra Bullock şi George Clooney în roluri principale, prezintă doi astronauţi ce rămân pierduţi în spaţiu, după ce nava lor este distrusă. Sâmbătă, 3 martie, de la 22.45, telespectatorii sunt invitaţi într-o aventură spaţială, în care vor pluti la înălţime şi vor fi alături de cele două personaje principale, în încercarea de a se salva şi a ajunge înapoi pe pământ.

Duminică

Duminică, 4 martie, Pro TV aduce două filme de Oscar: „Povestea unui campion“ (Blind Side), de la 15.15, şi „Podul Spionilor“ (Bridge of Spies), de la 22.30.

„Povestea unui campion“, cu Sandra Bullock şi Quinton Aaron, vorbeşte despre Michael Oher, un tânăr fără casă care ajunge un faimos jucător de fotbal. Filmul a fost nominalizat, în 2010, la categoria Cel mai bun film, iar Sandra Bullock a fost premiată de Academia American de Film pentru acest rol.

„Podul Spionilor“, cu Tom Hanks în rol principal, aduce o poveste dramatică din timpul Războiului Rece. În 2016,  filmul i-a adus lui  Mark Rylan un Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite