„Vocea României“. Tudor Chirilă crede că a luat câștigătorul de la Irina Rimes. „Ferească Dumnezeu! N-am auzit așa ceva!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele mai bune voci ale aceste ediții s-au duelat aseară, la „Vocea României“. Una dintre ele a rămas în echipei Irinei Rimes, cealaltă a fost salvată de Tudor Chirilă.

Prima rundă a confruntărilor de la „Vocea României“ a adus vineri seara, pe scena talent show-ului de la Pro TV, emoții uriașe, voci remarcabile și momente excepționale, care i-au cucerit pe antrenori.

Confruntarea dintre Valeria Marcu și Andra Botez, din echipa Irinei Rimes, a fost memorabilă, i-a făcut pe antrenori să aplaude în picioare, iar pe Theo Rose să se închine și să exclame: „Ferească Dumnezeu! N-am auzit așa ceva!“.

Cele două concurente au cântat împreună piesa „Bordeiaș, bordei, bordei“, scrisă de Anton Pann, dar făcută celebră de Viorica și Ioniță din Clejan. Mizând pe improvizație vocală (pe partea de jazz), combinată cu pasaje de hip-hop (pe partea de versuri), piesa a fost total transformată în interpretarea celor două, iar publicul și antrenorii au aplaudat în picioare pe tot parcursul momentului. Atât Valeria, cât și Andra Botez abordează jazzul și improvizația.

Irina Rimes a spus de mult ori că „alege cu inima“ la „Vocea României“ și așa a procedat și la ediția de vineri seara, alegând-o pe Andra Botez. Ceilalți antrenori au considerat că Valeria Marcu a fost mai bună în acest duel muzical.

Valeria Marcu si Andra Botez Foto Pro TV jpg

Andra, ești genul de voce pe care aș vrea s-o ascult încontinuu. După ce te ascult, aș vrea să mai cânți o dată. Valeria, pe lângă faptul că ai o voce specială, ești și foarte frumoasă. A fost de-a dreptul exploziv momentul. Vreau să vă spun atât, cu oricare dintre voi va merge Irina mai departe, pentru cealaltă o să mă bat, dacă e nevoie“, a spus Theo Rose după momentul artistic. Cu greu și-a revenit din uimire și în culise. „Ferească Dumnezeu, dacă eu am mai pomenit așa ceva. N-am auzit așa ceva“, a spus ea.

„Andra e ca o carte. Trebuie să te mai uiți din când în când în dicționar, că nu înțelegi toate cuvintele. Valeria e un pic mai pe suflet“, a completat Smiley.

„Vocea României“: Irina Rimes a ales-o pe Andra Botez

Conștientă că orice concurentă va alege, cealaltă va fi salvată și va ajunge într-o echipă rivală, Irina Rimes și-a anunțat decizia de a merge mai departe cu Andra Botez. Ceilalți antrenori au avut păreri diferite. „Cred că Tudor i-a luat Irinei o finalistă din palme. Sincer, cred că toți ceilalți antrenori ar fi mers cu Valeria“, a mărturisit Denis The Motans.

„Din punctul meu de vedere, câștigătorul acestui battle a fost Valeria, prin o mai bună conectare la esența piesei“, a spus Tudor Chirilă. „Nu cred că tu ai nevoie de îndrumare din punct de vedere vocal. Dar e ceva în tine, nu numai când cânți. Tu chiar ai ceva de spus. Te rog eu, dă-mi o șansă și mie“, i-a spus el Valeriei.

S-ar putea ca Irina Rimes tocmai să-mi fi dat câștigătorul «Vocea României»“, a încheiat artistul, atunci când Valeria a ales să vină în echipa lui.

Valeria Marcu este din Republica Moldova, are 21 de ani și o voce impresionantă. Tânăra, care este studentă la Academia de Muzică, a mărturisit la audițiile pe nevăzute: „Eu cânt mai mult jazz“.

Vocea Romaniei Valeria Marcu jpg

Andra Botez este profesoară de tehnică vocală și solistă în trupa de jazz Andra Botez, alături de care a concertat în țară și în străinătate. Trupa s-a înființat în 2016 și din ea face parte și soțul Andrei. La audițiile pe nevăzute, ea a făcut o improvizație de jazz, pe melodia „Spain“, iar Irina Rimes s-a așezat în gnunchi în fața ei, implorând-o să vină în echipa sa, la „Vocea României“.

Andra Botez Foto Pro TVJPG

„Vocea României“ a condus vineri seara, în intervalul orar 20.28 – 23.30, topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABC, cu 8 puncte de rating și 30,4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 2,9 puncte de rating și o cotă de piață de 11,1%.

La nivel național, peste 1,2 milioane de români au urmărit prima rundă a confruntărilor, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.46, peste 1,6 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor.

Fiecare antrenor a prezentat patru dueluri, iar echipa lui Tudor Chirilă a deschis seara cu Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, care au cântat piesa „Lay Me Down“. Ei au fost urmați de Ioana Vecerdea și Maria Niță. Concurentele au impresionat cu interpretarea originală a melodiei „Love Yourself“. La finalul celor două dueluri, în echipa Tudor rămân Iulian și Ioana. Și Bogdan merge mai departe, însă în echipa Irinei Rimes, care l-a salvat de la eliminare.

Smiley și Theo Rose au trimis în ring, în prima seară a confruntărilor, două cupluri puternice: Eduard Stoica - Mihaela Frimu, care au cântat „Watermelon Sugar“, și Marina Scalețchi - Sofia Mărculescu, două prietene ce au creat un duel veritabil din piesa „Running Up That Hill“. Smiley și Theo au ales să meargă mai departe în competiție împreună cu Eduard și cu Sofia.

Denis a fost încântat de reprezentațiile concurenților din echipa sa și de modul în care au abordat cântecele alese. Alexandra Șipoș a intrat în ring vineri cu Cristina și Victor Sîrbu și împreună au interpretat piesa „Arcade“. Claudiu Mirică s-a confruntat cu mai tânărul Teodor Debu și a încercat să transforme duelul în duet pe melodia „Use Somebody“. La final, Denis a ales să-i păstreze în echipa sa pe Alexandra și pe Teodor.

Toate cele patru concurente din echipa Irinei Rimes care au intrat în ring vineri seară continuă drumul la „Vocea României“. Chiar dacă Magda Suciu și Alexandrina Vlad au avut momente mai dificile la repetiții, au creat un moment frumos pe scenă prin interpretarea piesei „Feeling Good“. Andra Botez și Valeria Marcu au fost revelația serii. Irina a ales să rămână în echipă cu Alexandrina și Andra. Magda a fost salvată de Smiley și Theo, iar Valeria de Tudor Chirilă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite