VIDEO Gafă la Digi24. Marian Munteanu, întrebat dacă a participat la Mineriada din 1990. Prezentatoarea a fost scoasă de pe post

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Digi24 a scos-o de pe post pe Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii „România 24“, după ce în ediţia de miercuri, 21 octombrie, l-a întrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor în timpul Mineriadei din 1990, dacă a fost şi el prezent în Piaţa Universităţii „când au venit minerii“, scrie „Reporter Virtual“.

Marian Munteanu a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii „România 24“, prezentată de Oana Zamfir, miercuri dimineaţă, pentru a discuta contextul punerii sub acuzare a lui Ion Iliescu şi Virgil Măgureanu. Jurnalista i-a adresat interlocutorului său o întrebare, care, susţin editorii de la „Reporter Virtual“, ar putea concura la gafa anului în televiziune.

„Aţi fost şi dumneavostră în Piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?“, l-a întrebat Oana Zamfir pe Marian Munteanu, cel care 1990 a stat în comă patru zile după ce un şef de tură al unei mine a încercat să-l decapiteze.

 După o clipă stânjenitoare de tăcere, Munteanu a răspuns: „Da, am trecut şi eu pe acolo...“.

În 1990, Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor din timpul Mineriadei din acelaşi an, a stat în comă patru zile, după ce Denes Domokos, şef de tură la mina Livezeni, a încercat să-l decapiteze cu o secure. Agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, Denes Domokos fiind condamnat la opt ani de închisoare cu executare.

Marian Munteanu

marian munteanu

Surse din conducerea postului Digi 24 au declarat, pentru „Reporter Virtual“, că deocamdată este incert dacă jurnalista Oana Zamfir va rămâne în redacţia de ştiri sau nu, însă, cu siguranţă, ea nu va mai apărea pe post.

Oana Zamfir prezenta emisiunea „România 24“ de luni până vineri între orele 10.00-12.00.

În urmă cu câteva luni, un moderator de la Realitatea TV a comis o gafă asemănătoare atunci când l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost bătut în Piaţa Universităţii, în 1990.

VIDEO Ce-i răspunde Marian Munteanu unei jurnaliste la întrebarea „Dumneavoastră aţi fost în Piaţa Universităţii în momentul în care au ajuns minerii acolo?”

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite