Victor Ciutacu dă în judecată Realitatea Plus. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ciutacu, realizator România TV, a dat în judecată firma care deţine Realitatea Plus (prin Alexandra Păcuraru), pe Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea şi actuală moderatoare Realitatea), pe fostul deputat Cristian Rizea şi pe Bogdan Muzgoci (prezentator Realitatea Plus), scrie Pagina de Media, care citează Gândul.ro.

Realizatorul de la România TV a luat această decizie după ce, în urmă cu două săptămâni, Realitatea Plus a găzduit o serie de atacuri la adresa sa.

Mai exact, într-o emisiune realizată de Anca Alexandrescu şi de Bogdan Muzgoci, fostul deputat Cristian Rizea (condamnat la închisoare şi fugit din ţară) a zis că „Ciutacu este unul dintre acoperiţii din presă. Trebuia să facă puşcărie”. Printre altele, Rizea a vorbit şi despre „legăturile din Monaco” ale lui Ciutacu, potrivit Pagina de Media. 

De altfel, Ciutacu a anunţat chiar de atunci că îi chema la tribunal atât pe Rizea, cât şi pe cei de la Realitatea Plus.

Printre altele, Ciutacu cere ca postările la adresa sa, pe care le consideră defăimătoare, să fie şterse, menţionează Gândul. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite