„Veterana“ Lili Sandu şi „piratul“ Roxana Nemeş s-au confruntat pentru un loc în „Ferma vedetelor“: cine a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matriarhatul format în „Ferma vedetelor“ a fost pus la grea încercare ieri seară. Un duel strâns şi tensionat a avut loc între Lili Sandu, cea care este de la început în fermă, şi Roxana Nemeş, cea care a venit o dată cu valul de „piraţi“.

După o petrecere ce a durat o noapte întreagă, dimineaţa s-a dovedit a fi foarte grea pentru fermieri. Nea Raţă a venit plin de energie şi pregătit pentru un nou concurs de cărat baloţi legaţi la picioare, doi câte doi. Paul Ipate şi Vasile Calofir au fost câştigătorii unui moment de libertate şi au decis să o ia şi pe Lili Sandu cu ei. 

Cei trei au mers împreună cu Nea Raţă la o fermă bio, unde au văzut cum se desfăşoară activitatea, cum sunt îngrijite animalele şi culturile, au muls capre, iar Nea Raţă a călărit un ponei. La final, au plecat cu traista încărcată de bunătăţi, pe care le-au adus în fermă.

image

O mare furtună a luat prin surprindere fermierii, iar cea mai mare problemă a fost adăpostirea tuturor animalelor pe care le au în curte. În timp ce ploua, Nea Raţă le-a adus doi struţi. „Asta ne trebuia la «Ferma vedetelor», doi struţi“, a spus Denis. Spiritele s-au încins între Maria şi Nea Raţă, iar el s-a supărat foarte tare: „La revedere! Eu nu mai vin că văd că nu aveţi nevoie de mine!“ 

image

Iulia Vântur le-a explicat concurenţilor ce pot face cu animalele primite, care lor li se par inutile pentru că aduc doar griji în plus, fără beneficii. „Am înţeles că voi faceţi haz de necaz acum, însă aveţi mai multă grijă cu Nea Raţă, vă rog, pentru că el chiar face eforturi“, a spus ea. 

Roxana Nemeş a ales să meargă la duel cu Lili, care s-a şi autopropus. „Sper că am făcut alegerea bună. Eu aşa am simţit. Oricum cred că mă va surprinde“, a recunoscut Roxana. „Fiecare vrea să câştige şi atunci îşi alege un adversar pe măsură, sau nu“, a declarat şi Lili. 

Cele două dueliste au păşit în arenă pentru a da startul primei probe, cursa polonicelor. Ele au trebuit să umple două sticle cu polonicul, luând lichid colorat din două găleţi şi mergând pe un traseu de bârne. O probă de viteză şi de rezistenţă, pe care Lili a câştigat-o, reuşind să umple prima cele două sticle. 

image

Le cea de-a doua probă, turnirul, ele s-au luptat pe o bârnă, încercând să îşi dezechilibreze adversara cu o lance. La această probă, Roxana s-a dovedit a fi mai puternică, reuşind să o dărâme pe Lili de cinci ori de pe bârnă şi să egaleze scorul. 

image

La utima probă, catapulta, cele două au trebuit să transfere mandarinele din coş în butoiul cu apă, folosind o catapultă. O probă de îndemânare ce a necesitat multă precizie, care s-a desfăşurat contra cronometru. Cea care a reuşit să arunce cele mai multe mandarine în cinci minute a fost Lili, eliminând-o pe Roxana din competiţie la diferenţă de doar o mandarină. 

image

„Mă bucur că am fost aici. Vreau să le urez succes, pentru că toţi sunt foarte puternici. Eu mi-am dorit duelul cu Lili pentru că este o femeie foarte puternică“, a declarat Roxana după terminarea duelului. „Cu siguranţă cineva acolo sus mă iubeşte şi mi-a demonstrat în această seară“, a mărturisit Lili. 

Schimbarea de atitudine a lui Paul de la venirea lui Vasile în „Ferma vedetelor“, a determinat-o pe Sorana să îi scrie un mesaj. „Când am primit mesajul de la Sorana nu am reacţionat în niciun fel. L-am luat, îl rumeg, mestec la ceea ce vreau să spun sau dacă vreau să spun ceva şi asta e tot“, a lămurit Paul. 

image

Săptămâna viitoare, jocurile continuă în Ferma vedetelor. Au mai rămas Vasile, Paul, Denis, Sorana, Lili, Elena şi Maria pentru a face noi strategii în drumul către marea finală Ferma vedetelor. Plecarea Roxanei a adus cu sine şi o mare putere: ea poate alege ca fermier al săptămânii pe oricare dintre cei şapte rămaşi în casă. Ce decizie va lua Roxana, dar şi cine se va duela săptămâna viitoare pentru a continua lupta către marele titlu de Fermierul anului şi premiul de 50.000 de euro, rămâne de văzut. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite