„Vacanţa Mare - Comoara din Sadova“ debutează la Kanal D. Mugur Mihăescu: „Este poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat de la «Garcea şi oltenii»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leana şi familia sa disfuncţională îşi continuă aventurile teribile la Kanal D, sub titlul sugestiv „Vacanţa Mare - Comoara din Sadova“, începând de sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21.30.

Desfăşurată pe mai multe planuri şi în mai multe locuri inedite, de la biserici şi păduri şi până la restaurante săteşti şi birouri, acţiunea noului sezon „Vacanţa mare“ se anunţă a fi mult mai dinamică faţă de cele precedente.

Telespectatorii vor putea urmări şi transformările spectaculoase prin care vor trece unele personajele celebrului grup de umor. De exemplu, personajul interpretat de Ani Creţu se va metamorfoza din Urinela, „cea mai stupidă şi snoabă fiinţă“,  într-o tânară cu un nivel intelectual peste medie, o femeie de afaceri ambiţioasă. Lupta pentru avere şi influenţa pun în mişcare orgoliile şi ideile năstruşnice ale simpaticelor personaje. 

„Această nouă serie este poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat de la «Garcea si oltenii» şi până în prezent. Fiecare episod «Vacanţa Mare – Comoara din Sadova» va fi ca un film de sâmbătă seara, o aventură nebună, cu nunţi şi cu goana după înavuţire. Urinela va suferi modificări semnificative, vor apărea personaje noi, se vor forma noi cupluri, noi familii“, spune Mugur Mihaescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite