Survivor România 2020. Ce audienţe are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

0
0
Echipa Faimoşilor de la Survivor România FOTO Kanal D
Echipa Faimoşilor de la Survivor România FOTO Kanal D

Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Noul reality show de la Kanal D, „Survivor România“, s-a dovedit a fi o versiune a vechiului „Exatlon România“, difuzat tot de postul turcesc, însă a reuşit să-şi surclaseze în audienţe predecesorul, cel puţin în ceea ce priveşte primele ediţii.

Primele ediţii „Survivor România“ au înregistrat audienţe bune pentru Kanal D, care a reuşit chiar să-şi depăşească principalul rival, Pro TV. Filmat tot în Republica Dominicană, cu o competiţie tot între două tabere denumite Faimoşi (vedete) şi Războinici (oameni obişnuiţi) şi probe asemănătoare, noul reality show lasă impresia unui „Exatlon“ deghizat în „Survivor“. 

În ceea ce priveşte audienţele, noua emisiune, difuzată de sâmbătă până marţi, are ceva mai mult succes, ceea ce înseamnă că, cel puţin momentan, strategia Kanal D dă roade, având în vedere că „Exatlon“ a fost o adevărată revelaţie pe piaţa media la lansarea din 2018. Primul sezon a avut audienţe remarcabile, însă, pe parcurs, interesul românilor s-a diminuat, iar postul a hotărât să renunţe la format, sau cel puţin la nume, după cel de-al treilea sezon. 

Potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro, debutul „Survivor România“ a fost urmărit la nivelul întregii ţări de peste 1,5 milioane de telespectatori în fiecare minut, iar Kanal D a fost pe locul doi în top după Pro TV, care a difuzat pe interval o reluare a serialului „Las Fierbinţi“ şi filmul de acţiune „Băieţi răi “. În comparaţie, premiera din 2018 a show-ului „Exatlon România“ a strâns în faţa micilor ecrane 1,1 milioane de români.

Pe de altă parte, în timp ce audienţa „Exatlon“ a crescut odată cu a doua ediţie, lucrurile stau exact pe dos în cazul „Survivor“. Chiar şi aşa, a doua ediţia a noului reality show a propulsat Kanal D peste Pro TV, cu 1,49 milioane de privitori. În 2018, al doilea episod din „Exatlon“ era urmărit de 1,3 milioane de români din întreaga ţară, cu 200.000 mai mulţi decât la debut. 

Kanal D nu s-a putut despărţi nici de fostul prezentator de la „Exatlon“, Cosmin Cernat, acum trecut la cârma „Fan Arena“, care este, surpriză, un soi de talk show cu detalii din culisele „Survivor România“, a cărui gazdă este Dan Cruceru. „Fan Arena“ a început în vara anului 2018, cu Vladimir Drăghia, primul câştigător „Exatlon“, şi Ilinca Vandici. 

A părăsit show-ul după o accidentare şi se duce să se însoare

Actorul Augustin Viziru (foto) este primul concurent care s-a retras din show-ul „Survivor România“ la recomandarea medicilor, după ce a suferit o accidentare gravă la picior. 

„Mulţumesc! Şi pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar vreau să spun că îmi pare rău că nu am reuşit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Ştiu că sunt mulţi copii care ne urmăresc şi voiam să fiu un model pentru toţi, pentru că viaţa s-a schimbat radical în ultima vreme, pentru că îmi voi întemeia o familie nou nouţă când ajung acasă. Mă însor, o să am şi un copilaş. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu şi atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu şi pentru alţi copii“, a declarat Viziru. 

augustin viziru survivor romania foto kanal d

De asemenea, sâmbăta viitoare va ieşi din joc prima vedetă dintre cele trei propuse spre eliminare, respectiv cântăreaţa Elena Ionescu, gimnasta Asiana Peng şi reporterul Cristina Şişcanu. 

Celelalte vedete din show sunt cântăreţii Ruby şi Lino Golden, actriţa Graţiela Teohari Duban şi sportivii Cezar Juratoni, Mihai Onicaş şi Bogdan Vlădău.   

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri