Ştefan Bănică jr. e în juriul „X-Factor“. Anunţul oficial a fost făcut la Observator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Banică a semnat încă din aprilie cu Antena 1, dar acum a spus oficial ce rol va avea. Cântăreţul va fi noul membru al juriului în talent-show-ul muzical „X-Factor“.

Spre finalul lunii aprilie, s-a aflat că Ştefan Bănică jr. a semnat cu Antena 1, dar atunci se vehicula că va fi parte din echipa „Romanian Idol“. Însă rolul pe care îl va avea Bănică jr. în trustul Intact este de jurat în emisiunea „X-Factor“. El a apărut, astăzi, 14 mai, în „Observatorul“ de la ora 19.00 difuzat de Antena 1 şi a anunţat oficial, conform „Pagina de media“.

Venirea lui Ştefan Bănică jr. la Antena 1 a fost promovată în timpul zilei printr-un teaser video difuzat pe TV în pauzele publicitare. „Ai auzit cine vine la Antena 1?“ a fost mesajul cu care televiziunea a vrut să trezească interesul telespectatorilor săi. Spre deosebire de videoclipul similar folosit pentru Horia Brenciu, acum Antena 1 a recurs la imagini din filmul „Piraţii din Caraibe“.

La finalul lunii aprilie, wowbiz.ro informa, menţionând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, că artistul ar fi urmat să fie din nou în echipă cu Mona Segall şi ea fost angajată a ProTV. Amândoi ar fi lucrat la emisiunea „Romanian Idol“, format cumpărat cu 600.000 de euro de către televiziune. Ştefan Bănică jr. este unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori de televiziune, pentru calitatea sa de gazdă a emisiunii „Dansez pentru tine“ primind în jur de 120.000 de euro.

Videoclipul de promovare folosit de Antena 1.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri