Show-ul „MasterChef“, condimentat cu scene sexy din culise şi conflicte între concurenţi: „Credeam că e un concurs de gătit, nu o telenovelă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a noua ediţie „Masterchef“, de la ProTV, difuzată luni seară, 23 septembrie, telespectatorii au putut urmări scene „de culise“, în care doi dintre concurenţi au făcut duş împreună, în costume de baie.

Noul sezon „MasterChef“, de la Pro TV, a fost condimentat  cu mici conflicte între concurenţi, dar şi cu scene din culise. Spre exemplu, în cea mai recentă ediţie, de pe 23 septembrie, doi concurenţi au putut fi văzuţi făcând duş împreună, ceea ce reprezintă o premieră în istoria show-ului. 

   

În imaginile difuzate în ultimele cinci minute ale emisiunii, telespectatorii o pot vedea pe Dily Chilly în costum de baie, dansând înainte să intre în duş, în timp ce Jeremy poate fi văzut fâcând duş în pantaloni scurţi. 

„Picanteriile sunt preferatele mele, aşa că mă bucur când am parte de ele“, spune concurenta Dily Chilly, în vârstă de 30 de ani, de profesie model. 

„Mi-a plăcut foarte mult să fac duş cu Jeremy, căci este un băiat foarte haios. Ratatouille îi spun eu. E ca un şoricel aşa, foarte vesel, care zâmbeşte larg şi te binedispune. A fost haios s-o văd pe Diana cum se fâstâceşte şi cum şi-ar fi dorit ca ea să fie în duş cu el“, a adăugat tânăra. 

   

Se pare că noul sezon îşi propune să pună accent, pe lângă eventuale „idile“, şi pe conflictele dintre concurenţi. 

Diana, concurenta care a câştigat proba „Cutia misterelor“, a fost pusă să aleagă, înainte de a-i numi pe cei trei cocnurenţi pe care îi salvează de la eliminare, o persoană care nu merită să continue competiţia. „Andreea. Din punctul meu de vedere, ea nu merită să fie salvată pentru că este foarte acră cu fiecare dintre noi. Tot timpul are ceva de spus sau de comentat“, a fost răspunsul Dianei. 

„Cu toată lumea mă înţeleg destul de bine, nu au apărut conflicte sau dificultăţi“, a ripostat Andreea la testimoniale. „Un război nu poate să-l ducă singură şi cred că asta spune tot“, a adăugat antrenoarea de fitness. 

„Momentul Dianei de a arăta cu degetul o persoană care nu merită salvată a fost foarte direct şi dur, dar, pe alocuri, uşor meritat“, a comentat un alt concurent. 

„Da, Andreea chiar este acră. Mi se pare că are nasul mult prea sus, iar locul ei este undeva mai jos“, a adăugat Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, concurent în show-ul „Ferma“, de la ProTV. 

Discuţiile au continuat şi în zona de recreere a concurenţilor, după încheierea probelor din platou. 

Scenele sexy, criticate de telespectatori 

Schimbarea de format ar putea fi explicată prin audienţele mult mai slabe obţinute de „MasterChef“ în ediţiile precedente. De la debutul noului sezon, cooking show-ul Antenei 1, „Chefi la cuţite“, are audienţă aproape dublă faţă de Pro TV. 

Schimbarea a fost sesizată şi de telespectatori, care au lăsat comentarii critice pe pagina de Facebook „MasterChef România“.  

„Asta-i «MasterChef» sau „Puterea Dragostei (n.r. emisiune matrimonială difuzată de Kanal D)? Întreb pentru un prieten“; 

„De-aia nu mai urmăresc emisiunile TV româneşti. Uitaţi-vă la «MasterChef Australia», e cel mai bun show, fără sex şi alte picanterii“;

„«MasterChef» era un concurs de calitate şi exclusiv culinar, dar acum e ca şi «Ferma».“ 

„Credeam că e un concurs de gătit, nu o telenovelă ieftină“, au fost câteva dintre comentarii. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite